Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » STEVEN SEAGAL: Mislim da su mnoge masovne pucnjave ‘konstruirane’ od strane Vlade (VIDEO)

STEVEN SEAGAL: Mislim da su mnoge masovne pucnjave ‘konstruirane’ od strane Vlade (VIDEO)

steven-seagalPostoji nekoliko pitanja koje su sada u Americi sporne oko kontrole oružja. Jedno od tih pitanja se upravo dogodio – operacija pod “lažnom zastavom”

Glumac Steven Seagal je objasnio ove dvije stvari. U intervjuu za RT, akcijska zvijezde se okrenula fundamentalistima drugog amandmana tvrdeći da je “puno” domaćih pucnjava u Americi “konstruirano” kako bi se dobila potpora zakonodavstva u kontroli naoružanja.

U videu, Steven Seagal govori iskreno o svom uvjerenju da postoji zajednički napor od strane vlade da se krše naša prava, kao dio napada na ustav:

“Vjerujem u drugi amandman i naš ustav više od svega na svijetu, i mislim da je Adolf Hitler – na primjer – kad je htio uništiti stanovnike Njemačke – prva stvar koju je učinio je da je zabranio posjedovanje oružja.”

“Kao i pravo na nošenje oružja je bio ne samo da štiti ljude od stranih osvajača, to je postojalo da ih zaštiti od zlih vlada, i bilo koga tko krši njihova naslijeđena prava kao ljudskih bića.”

On nastavlja, “Vjerujem da, i ja mrzim to reći, da je puno tih masovnih ubojstava, i sve te smiješne stvari koje se događaju, vjerujem da su mnoge od njih projektirane i organizirane.”

Teorija zavjere koja okružuje domaće masovne pucnjave pod “lažnom zastavom” dočaravaju snažne emocije s obje strane. Kritičari tvrde da vlada koristi CIA operativce ili kontrolirane ljude uz pomoć MKULTRA-e kako bi poticali na nasilje, da bi Amerikanci na kraju bili prisiljeni prihvatiti zakonodavstvo o kontroli naoružanja.

Oni vjeruju da je krajnji igra takve podmukle sheme – razoružati opću populaciju u skladu sa unaprijed opsežnim vojnim zakonom (marshall law) ili neodređeni pritvor u FEMA kampovima, nevinih ljudi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,