Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENO: OTAC UBOJICE IZ ORLANDA JE RADIO ZA CIA-u

RAZOTKRIVENO: OTAC UBOJICE IZ ORLANDA JE RADIO ZA CIA-u

orlando-otac-ciaOtkriveno je da je otac teroriste koji je ubio 50 ljudi u Orlando noćnom klubu u subotu bio dugogodišnji suradnik CIA-e

Seddique Mateen,, otac ubojice iz masakra u Orlandu Omar Mateena, je dobro poznata politi─Źka li─Źnost, doma─çih javnih TV emisija i biv┼íi predsjedni─Źki kandidat u Afganistanu.

Madcowprod.com izvještava:

Jutros ga je predsjednik Obama nazvao “doma─çim” teroristom. U nizu telefonskih intervjua u ponedjeljak ujutro, Donald Trump je odgovorio da “postoji ne┼íto ┼íto se doga─Ĺa”, sa reakcijom predsjednika Obame i masakrom u Orlandu.

Otac napada─Źa iz Orlanda Omar Mateena je rekao da njegov sin nije bio motiviran islamisti─Źkom radikalnom ideologijom, ali njegova videa objavljena na Facebooku u ponedjeljak govore: “Bog ─çe kazniti one koji su uklju─Źeni u homoseksualnost.”

Sumnja se po prvi put probudila u ponedjeljak ujutro kada su poslovnice ameri─Źkih vijesti ravnomjerno izvijestile da je TV show napada─Źevog oca emitiran na “afganistanskom satelitskom kanalu u SAD-u”.

Takva vrsta podudarnosti je tipi─Źna kada se ne┼íto skriva za ┼íto korporativni mediji preferiraju da ne postavljaju pitanja o tome.

Bezimeni afganistanski satelitski kanal, Payam Afghan, je rekao naširoko poznat u jugozapadnoj Aziji i kao CIA-pakistanski ISI konstrukt.

Identifikacija puca─Źa Omar Mateena tako─Ĺer uklju─Źuje prevaru. On je rekao da radi za za┼ítitarsku tvrtku pod nazivom G4S, za koju je malo tko ─Źuo. Me─Ĺutim, “G4S” je samo re-branirana “Wackenhut Corporation”, koja ima lo┼í ugled zbog skandala u Americi i ┼íirom svijeta.

Rohrabacher je izjavio da on vidi radikalni islam kao izvor velike teroristi─Źke prijetnje SAD-a pozvao je svoj ured da zatra┼żi komentar o tome da li se pomaga─Źi CIA-e iz bliskoisto─Źnih zemlja sele u SAD.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,