Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENO: OTAC UBOJICE IZ ORLANDA JE RADIO ZA CIA-u

RAZOTKRIVENO: OTAC UBOJICE IZ ORLANDA JE RADIO ZA CIA-u

orlando-otac-ciaOtkriveno je da je otac teroriste koji je ubio 50 ljudi u Orlando noćnom klubu u subotu bio dugogodišnji suradnik CIA-e

Seddique Mateen,, otac ubojice iz masakra u Orlandu Omar Mateena, je dobro poznata politička ličnost, domaćih javnih TV emisija i bivši predsjednički kandidat u Afganistanu.

Madcowprod.com izvještava:

Jutros ga je predsjednik Obama nazvao “domaćim” teroristom. U nizu telefonskih intervjua u ponedjeljak ujutro, Donald Trump je odgovorio da “postoji nešto što se događa”, sa reakcijom predsjednika Obame i masakrom u Orlandu.

Otac napadača iz Orlanda Omar Mateena je rekao da njegov sin nije bio motiviran islamističkom radikalnom ideologijom, ali njegova videa objavljena na Facebooku u ponedjeljak govore: “Bog će kazniti one koji su uključeni u homoseksualnost.”

Sumnja se po prvi put probudila u ponedjeljak ujutro kada su poslovnice američkih vijesti ravnomjerno izvijestile da je TV show napadačevog oca emitiran na “afganistanskom satelitskom kanalu u SAD-u”.

Takva vrsta podudarnosti je tipična kada se nešto skriva za što korporativni mediji preferiraju da ne postavljaju pitanja o tome.

Bezimeni afganistanski satelitski kanal, Payam Afghan, je rekao naširoko poznat u jugozapadnoj Aziji i kao CIA-pakistanski ISI konstrukt.

Identifikacija pucača Omar Mateena također uključuje prevaru. On je rekao da radi za zaštitarsku tvrtku pod nazivom G4S, za koju je malo tko čuo. Međutim, “G4S” je samo re-branirana “Wackenhut Corporation”, koja ima loš ugled zbog skandala u Americi i širom svijeta.

Rohrabacher je izjavio da on vidi radikalni islam kao izvor velike terorističke prijetnje SAD-a pozvao je svoj ured da zatraži komentar o tome da li se pomagači CIA-e iz bliskoistočnih zemlja sele u SAD.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,