Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HUFFINGTON POST: Nudimo 25.000 dolara nagrade ako dokažete da je masakr u Orlandu bila operacija pod ‘LAŽNOM ZASTAVOM’

HUFFINGTON POST: Nudimo 25.000 dolara nagrade ako dokažete da je masakr u Orlandu bila operacija pod ‘LAŽNOM ZASTAVOM’

lazni-napad-pistoljHuffington Post nudi 25.000 $ nagrade za dokaze koji potvrđuju da je masakr u Orlandu bio događaj pod “lažnom zastavom”

Huffington Post Bloggers Club kaže da će nagraditi prvu osobu koja pruži čvrste dokaze da je pucnjava 12. lipnja u Orlandu bila organizirana pod “lažnom zastavom” te će istu osobu nagraditi sa 25.000 dolara.

Washingtonsblog.com izvještava:

Napad se uklapa u isti obrazac koji je primjećen desetaka puta tijekom posljednjih nekoliko godina; u pojedinostima, sažetak egzekucije osumnjičenog i nevjerica onih koji su ga najbolje poznavali, uključujući i njihove obitelji.

Ali opet, vrijeme napada u kombinaciji s demografijom navodnih žrtava i demografijom navodnog napadača, previše se dobro slaže sa domaćim i geopolitičkim programima u Washingtonu.

Pucnjava u Orlandu je jednostavno savršena za najmanje šest prioriteta Obamina režima:

  • ukinuti Drugi amandman,
  • opravdati orvelovski nadzor,
  • ohrabriti provođenje policijske države,
  • raspiriti mržnja prema muslimanima,
  • intervenirati u korist terorista u Siriji, pretvarajući da se bore protiv njih,
  • odvratiti pozornost od najutjecajnijeg američkog muslimana svih vremena: Muhammad Alija.

“Mi tražimo dokumente, video materijale i druge materijale koji pokazuju da su sudionici uvježbavali ovaj incident i / ili su žrtve nisu prave. Što god imate, mi smo zainteresirani. Vi se ne morate identificirati, enkripcija je u redu i možemo platiti u bitcoinu.”

“Ako, s druge strane, imate dokaz da smo u zabludi, da je masakr bio stvaran kao što se reklamira u medijima, također bih ga htjeli vidjeti.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,