Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ENGLESKI HULIGANI NAPALI D┼ŻAMIJU U MARSEILLEU: Ruski navija─Źi stali u obranu d┼żamije te ih doslovno razbacali po ulicama!

ENGLESKI HULIGANI NAPALI D┼ŻAMIJU U MARSEILLEU: Ruski navija─Źi stali u obranu d┼żamije te ih doslovno razbacali po ulicama!

rusija-engleska-navija─ŹiEngleski huligani oti┼íli su i korak dalje od sukoba s ruskim navija─Źima i od toga da se samo tuku, pokazali su i da su rasisti i da ne po┼ítuju drugu vjeru

Prema informacijama koje su se pojavile na dru┼ítvenim mre┼żama, a koje su prenijeli novinari s Otoka, skupina od oko 20 navija─Źa Engleske oti┼íla je do d┼żamije u Marseillu, gdje je bacala slaninu i kobasice ka ulazu s ciljem uznemiravanja muslimana tjedna njihovog svetog mjeseca Ramazana.

Ovim ─Źinom su bacili ljagu na sebe i svoju dr┼żavu demoliraju─çi francuski grad u sukobu s ruskim “kolegama”.

Nakon ┼íto su engleski huligani napali d┼żamiju, pojavila se ve─ça skupina navija─Źa Spartaka i Dinama iz Moskve koja ih je doslovno razbacala po ulicama.

Ruski navija─Źi su, prema pisanju o─Źevidaca, stali u obranu d┼żamije i vjernika.

Britanski Daily Mail prenosi da su dva dana ranije u istom francuskom gradu engleski navija─Źi uznemiravali muslimane parolama ‘Daesu-evci, gdje ste sada’.
 

 
(Global CIR,vestinet.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,