Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ENGLESKI HULIGANI NAPALI DŽAMIJU U MARSEILLEU: Ruski navijači stali u obranu džamije te ih doslovno razbacali po ulicama!

ENGLESKI HULIGANI NAPALI DŽAMIJU U MARSEILLEU: Ruski navijači stali u obranu džamije te ih doslovno razbacali po ulicama!

rusija-engleska-navijačiEngleski huligani otišli su i korak dalje od sukoba s ruskim navijačima i od toga da se samo tuku, pokazali su i da su rasisti i da ne poštuju drugu vjeru

Prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, a koje su prenijeli novinari s Otoka, skupina od oko 20 navijača Engleske otišla je do džamije u Marseillu, gdje je bacala slaninu i kobasice ka ulazu s ciljem uznemiravanja muslimana tjedna njihovog svetog mjeseca Ramazana.

Ovim činom su bacili ljagu na sebe i svoju državu demolirajući francuski grad u sukobu s ruskim “kolegama”.

Nakon što su engleski huligani napali džamiju, pojavila se veća skupina navijača Spartaka i Dinama iz Moskve koja ih je doslovno razbacala po ulicama.

Ruski navijači su, prema pisanju očevidaca, stali u obranu džamije i vjernika.

Britanski Daily Mail prenosi da su dva dana ranije u istom francuskom gradu engleski navijači uznemiravali muslimane parolama ‘Daesu-evci, gdje ste sada’.
 

 
(Global CIR,vestinet.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,