Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Ameri─Źka vojska je uzrokovala potres u Kaliforniji uporabom seizmi─Źkog oru┼żja (VIDEO)

Ameri─Źka vojska je uzrokovala potres u Kaliforniji uporabom seizmi─Źkog oru┼żja (VIDEO)

potres-kalifornijaDokaz je nepobitan! Nedavni potres u Kaliforniji i njegov vrlo nepravilni obrazac potresa govore zapravo da je potres bio uzrokovan od strane ─Źovjeka, tj. ameri─Źke vojske, ┼íto otvara mogu─çnost da su stvorili i sada testiraju sustav seizmi─Źkog oru┼żja

Potres magnitude 5,2 pogodio je Ju┼żnu Kaliforniju rano u petak, i podigao na noge stanovnike iz kreveta oko 01:05 sati po lokalnom vremenu. Potres pogodio rasjed San Jacinto, jedan od najaktivnijih pukotinama u tom podru─Źju.

Isti rasjed je bio pogo─Ĺen potresima magnitude 6 u 1937. i magnitude 5,3 u 1980. godini.

Ni┼íta neobi─Źno za sada. Kalifornija je prepuna seizmi─Źkim aktivnostima i potresi su ─Źesti.

Ali ne potresima kao što je ovaj.

“Priroda ne radi potrese koji ─Źine pravi kut i koji idu po pravoj liniji”

Mje┼ítani po─Źeli izvje┼ítavanje da su do┼żivjeli neobi─Źno visoku koli─Źinu potresa za magnitudu 5,2 glavnog potresa. Kad su to pitanje istra┼żili seizmolozi, postalo je o─Źito da su lokalni izvje┼ítaji bili u pravu – postojao je zna─Źajan klaster udarnih valova iza potresa koji su se prostirali na povr┼íini od oko 10 x 6 kilometara.

Ti naknadni potresi nisu ni trebali biti tako jaki, kao da dolaze iza puno ve─çeg potresa, a bili su relativno plitki, na dubini izme─Ĺu 9 i 15 km, za razliku od glavnog udara na 1.4 km dubine – ostavljaju─çi seizmologe sa velikim pitanjem iznad glave.

potres-saizmickiMe─Ĺutim kada su promatrali naknadne potrese sa kompjuterskim softverom, stvari su postale jako zanimljive. (slika gore)


Stru─Źnjaci su bili ┼íokirani pravokutnim, mre┼żastim rasporedom potresa. Bili su raspore─Ĺeni u urednim, ─Źitljivijem redovima te je u jednom trenutku ─Źak i pod to─Źnim kutem od 90 stupnjeva.

Nekoliko sati kasnije, nakon jo┼í dodatnih podrhtavanja, uzorak se promijenio – ali i dalje je izgledao nevjerojatno geometrijski, sa ravnim linijama i pod pravim kutom.

Objavljeno je me─Ĺu ljudima koji prate potrese i ┼íok-line potresa godinama da nitko nikada nije vidio takav uzorak potresa kao ┼íto je ovaj.

Neprirodno savr┼íeni uzorak geometrije kao ovaj postavlja pitanje, da li su ovi potresi uzrokovani da se dogode u ovom uzorku mre┼że? I ako je tako, tko ili ┼íto je tome uzrok?

Je li ameri─Źka mornarica testira ‘seizmi─Źki sustav naoru┼żanja’?

Mo┼żda je slu─Źajnost da je ovaj neprirodni potres, prekidaju─çi prirodna pravila i zbunjuju─çi seizmologe, do┼íao iz ograni─Źene militarizirane zone.

No, to sigurno nije slu─Źajnost. Ima dovoljno dokaza koji sugeriraju da vrlo vjerojatno taj potres nije bio prirodni doga─Ĺaj, a vrlo vjerojatno je bio bez presedana vojno seizmi─Źki doga─Ĺaj.

Postavlja se pitanje – ┼íto rade? Da li se vojska igra s vatrom i poku┼íava koristiti potrese kao oru┼żje? U ve─ç aktivnom podru─Źju, poput Kalifornije, posljedice mogu biti katastrofalne. A ako stvaraju i testiraju sustave seizmi─Źke oru┼żja, na kome ─çe koristiti ovo novo oru┼żje?

Kako javnost o─Źekuje ve─ç najavljivani “Veliki” potres u Kaliforniji, i to ve─ç godinama – vlada bi mogla imati u planu kreirati ogromnu katastrofu kao pokri─çe, kako bi donijla izvanredno stanje i militarizirala veliki dio zemlje?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,