Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GOTOVO JE! CIA preuzima njema─Źke obavje┼ítajne slu┼żbe

GOTOVO JE! CIA preuzima njema─Źke obavje┼ítajne slu┼żbe

cia-njemackaNjema─Źka kancelarka Angela Merkel je odobrila novi zakon koji ─çe omogu─çiti agenciji CIA da ima potpunu kontrolu nad njema─Źkim obavje┼ítajnim slu┼żbama, a to zna─Źi i nad svim europskim obavje┼ítajnim slu┼żbama

Prema vijestima od strane Deutsche Wirtschafts Nachrichten, njema─Źka verzija CIA-e Bundesnachrichtendienstes (BND), uskoro ─çe postati ogranak CIA-e.

BND ─çe biti podre─Ĺena CIA-i tolikoj ekstremnoj mjeri da ─çe ─Źak i korporativna ┼ípijuna┼ża protiv njema─Źkih tvrtki postati dio te nominalne njema─Źke operacije. Nezavisni kapaciteti BND-a ─çe biti “kastrirani”, i vi┼íe ne─çe biti operativni, prema novom zakonu.

“U praksi, to zna─Źi da ameri─Źkim obavje┼ítajnim slu┼żbama [NSA] ─çe biti dopu┼íteno da i dalje slu┼íaju svaku tvrtku i svakog pojedinca u Njema─Źkoj.”

To uklju─Źuje i samu kancelarku, ─Źije telefonske razgovore su prethodno sramotno slu┼íali u NSA. Sada ─çe to sada biti legalno.

─îini se da se dio Zapada priptema za globalni rat. Prema izvje┼í─çu objavljenom 6. lipnja u njema─Źkim gospodarskim vijestima, a njema─Źka vlada se priprema da ide u rat protiv Rusije i ima u obliku nacrta izvje┼í─ça Bundeswehra u kojem pi┼íe da je Rusija neprijatelj naroda.

Prema ─Źlanku DWN-a: “Ruske tajne slu┼żbe su o─Źito temeljito prou─Źavale nacrt izvje┼í─ça. Uo─Źi objave tog lista, o┼ítra prosvjedna nota je poslana u Berlin.

─îelnik Odbora za vanjsku politiku ruske dr┼żavne Dume, Aleksej Puschkow, objavio je ovu poruku na Twitteru: ‘Odluka njema─Źke vlade da izjavljuje za Rusiju da je najgori neprijatelj pokazuje da se Merkel pokorava Obaminoj administraciji.”

Vratimo se natrag na 17. velja─Źe, kada je DWN izvijestio da ─çe njema─Źka kancelarka Merkel “razviti novu vojnu doktrinu”, koja ─çe proglasiti da je “aneksija” Krima Rusiji osnova za vojnu akciju protiv Moskve.”

Kada zbrojimo sve zajedno, ove vijesti pokazuju jasnu pripadnost njema─Źke vlade – ameri─Źkoj vladi, u razdoblju pripreme za NATO-ov rat protiv Rusije.

Niti jedna od ovih informacija nije na┼íiroko objavljena – gotovo je nemogu─çe to objavljivati na zapadnim masovnim medijima. Iako potencijal publike za to mo┼że biti velik.

Na Zapadu se nalazi se gotovo nula posto volje da se objave ovakve vijesti, jer su Zapadni mediji sve (osim nekoliko malih, nezavisnih) preuzeti od strane dana┼ínjeg ekvivalenta feudalne aristokracije, koja slu┼żi sebi – umjesto javnosti.

Planirani rat ne bi imao podršku u zapadnoj javnosti.

Dakle, ─Źinjenice ostaju potisnute u “demokratskom” Zapadu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,