Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GOTOVO JE! CIA preuzima njemačke obavještajne službe

GOTOVO JE! CIA preuzima njemačke obavještajne službe

cia-njemackaNjemačka kancelarka Angela Merkel je odobrila novi zakon koji će omogućiti agenciji CIA da ima potpunu kontrolu nad njemačkim obavještajnim službama, a to znači i nad svim europskim obavještajnim službama

Prema vijestima od strane Deutsche Wirtschafts Nachrichten, njemačka verzija CIA-e Bundesnachrichtendienstes (BND), uskoro će postati ogranak CIA-e.

BND će biti podređena CIA-i tolikoj ekstremnoj mjeri da će čak i korporativna špijunaža protiv njemačkih tvrtki postati dio te nominalne njemačke operacije. Nezavisni kapaciteti BND-a će biti “kastrirani”, i više neće biti operativni, prema novom zakonu.

“U praksi, to znači da američkim obavještajnim službama [NSA] će biti dopušteno da i dalje slušaju svaku tvrtku i svakog pojedinca u Njemačkoj.”

To uključuje i samu kancelarku, čije telefonske razgovore su prethodno sramotno slušali u NSA. Sada će to sada biti legalno.

Čini se da se dio Zapada priptema za globalni rat. Prema izvješću objavljenom 6. lipnja u njemačkim gospodarskim vijestima, a njemačka vlada se priprema da ide u rat protiv Rusije i ima u obliku nacrta izvješća Bundeswehra u kojem piše da je Rusija neprijatelj naroda.

Prema članku DWN-a: “Ruske tajne službe su očito temeljito proučavale nacrt izvješća. Uoči objave tog lista, oštra prosvjedna nota je poslana u Berlin.

Čelnik Odbora za vanjsku politiku ruske državne Dume, Aleksej Puschkow, objavio je ovu poruku na Twitteru: ‘Odluka njemačke vlade da izjavljuje za Rusiju da je najgori neprijatelj pokazuje da se Merkel pokorava Obaminoj administraciji.”

Vratimo se natrag na 17. veljače, kada je DWN izvijestio da će njemačka kancelarka Merkel “razviti novu vojnu doktrinu”, koja će proglasiti da je “aneksija” Krima Rusiji osnova za vojnu akciju protiv Moskve.”

Kada zbrojimo sve zajedno, ove vijesti pokazuju jasnu pripadnost njemačke vlade – američkoj vladi, u razdoblju pripreme za NATO-ov rat protiv Rusije.

Niti jedna od ovih informacija nije naširoko objavljena – gotovo je nemoguće to objavljivati na zapadnim masovnim medijima. Iako potencijal publike za to može biti velik.

Na Zapadu se nalazi se gotovo nula posto volje da se objave ovakve vijesti, jer su Zapadni mediji sve (osim nekoliko malih, nezavisnih) preuzeti od strane današnjeg ekvivalenta feudalne aristokracije, koja služi sebi – umjesto javnosti.

Planirani rat ne bi imao podršku u zapadnoj javnosti.

Dakle, činjenice ostaju potisnute u “demokratskom” Zapadu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,