Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » JO┼á JEDNA U NIZU UBOJSTAVA ZNANSTVENIKA: Nestala znanstvenica NASA-e na─Ĺena mrtva

JO┼á JEDNA U NIZU UBOJSTAVA ZNANSTVENIKA: Nestala znanstvenica NASA-e na─Ĺena mrtva

nasa-znanstvenikPolicija istra┼żuje potencijalnu ubojstvo NASA-ine znanstvenice koji je nestala u subotu u blizini njezine ku─çe u Marylandu

Tijelo 48-godi┼ínje Tiffany Moisan prona─Ĺeno je u ┼íumovitom podru─Źju, jedan dan nakon ┼íto je njezina obitelj prijavio njezin nestanak policiji.

Policija je izvjestila da je vozilo je prona─Ĺeno na prkirali┼ítu trgovine Food Lion u Baltimoreu. Tijelo joj je poslano u Uredu glavnog medicinskog istra┼żitelja u Baltimoreu.

Policija ka┼że da nije bilo o─Źitih znakova nasilne smti, ali istraga ─çe ostati otvorena dok ne do─Ĺu rezultati obdukcije.

Keith Koehler, glasnogovornica NASA-inog objekta u Wallops Island, u dr┼żavi Virginia, ka┼że da je Moisan bila znanstvenica koja je prou─Źavala oceane i fitoplanktona.

Prema njezinoj biografiji na web stranici NASA-e, ona je doktorirala na Institutu za oceanografiju Scripps, UCSD, a magisterala na Sveu─Źili┼ítu Old Dominion, i diplomirala na Texas A&M.

Njezini istra┼żiva─Źki interesi uklju─Źivali su distribuciju, ekologiju i fiziologiju morskog fitoplanktona i njegove uloge u ciklusu ugljika, prema njezinu biografiju.

Da li je Tiffany Moisan nai┼íla u istra┼żivanju fitoplanktona ne┼íto ┼íokiraju─çe, povezano da ugljikom u atmosferi, za kojeg ka┼żu da izaziva globalno zagrijavanje, ne─çemo nikada saznati!

No o─Źito je da znanstvenici nestaju ubijeni pod ─Źudnim okolnostima, sve vi┼íe i vi┼íe.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: ,