Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » JOŠ JEDNA U NIZU UBOJSTAVA ZNANSTVENIKA: Nestala znanstvenica NASA-e nađena mrtva

JOŠ JEDNA U NIZU UBOJSTAVA ZNANSTVENIKA: Nestala znanstvenica NASA-e nađena mrtva

nasa-znanstvenikPolicija istražuje potencijalnu ubojstvo NASA-ine znanstvenice koji je nestala u subotu u blizini njezine kuće u Marylandu

Tijelo 48-godišnje Tiffany Moisan pronađeno je u šumovitom području, jedan dan nakon što je njezina obitelj prijavio njezin nestanak policiji.

Policija je izvjestila da je vozilo je pronađeno na prkiralištu trgovine Food Lion u Baltimoreu. Tijelo joj je poslano u Uredu glavnog medicinskog istražitelja u Baltimoreu.

Policija kaže da nije bilo očitih znakova nasilne smti, ali istraga će ostati otvorena dok ne dođu rezultati obdukcije.

Keith Koehler, glasnogovornica NASA-inog objekta u Wallops Island, u državi Virginia, kaže da je Moisan bila znanstvenica koja je proučavala oceane i fitoplanktona.

Prema njezinoj biografiji na web stranici NASA-e, ona je doktorirala na Institutu za oceanografiju Scripps, UCSD, a magisterala na Sveučilištu Old Dominion, i diplomirala na Texas A&M.

Njezini istraživački interesi uključivali su distribuciju, ekologiju i fiziologiju morskog fitoplanktona i njegove uloge u ciklusu ugljika, prema njezinu biografiju.

Da li je Tiffany Moisan naišla u istraživanju fitoplanktona nešto šokirajuće, povezano da ugljikom u atmosferi, za kojeg kažu da izaziva globalno zagrijavanje, nećemo nikada saznati!

No očito je da znanstvenici nestaju ubijeni pod čudnim okolnostima, sve više i više.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: ,