Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » I NJEMU JE DOSTA! Vin Diesel razotkriva Chemtrails na svojoj Facebook stranici

I NJEMU JE DOSTA! Vin Diesel razotkriva Chemtrails na svojoj Facebook stranici

vin-disel-chemZvijezda filmskog hita “Brzi i ┼żestoki” Vin Diesel je javnosti dao svoj stav o Chemtrailsima, podr┼żavaju─çi teoriju da ameri─Źka vlada prska otrovne kemikalija u atmosferu kako bi polako otrovali i zaglupili pripadnike javnosti

Chemtrailsi su dugotrajni tragovi na nebu koje ostavljaju zrakoplovi koji rutinski ┼ípricaju u atmosferu vrlo otrovne kemikalije koje u sebi sadr┼że aluminij i ostale otrovne tvari.

Dok se teorije zavjere mogu malo te┼że progutati, uvjerljivi argumenti ipak postoje – iako ih je malo.

Na primjer, u videu ispod, Rosalind Peterson, biv┼ía predsjednica koalicije poljoprivrede obrane, obra─ça se Ujedinjenim narodima u svezi Chemtrailsa, geoin┼żenjeringa i modificiranja vremena.

Ono što je izrekla je zapanjujuće:
 

 
Oni koji vjeruju u Chemtrails tvrde da se nebo prska aluminijem, barijem, olovom, arsenom, kromom, kadmijem, selenom i srebrom.

Sve to doprinosi nizu zdravstvenih problema, uklju─Źuju─çi i neurolo┼íke efekte, o┼íte─çenje srca, probleme sa vidom, pote┼íko─çe u reprodukciji, o┼íte─çenje imunolo┼íkog sustava, gastrointestinalne poreme─çaje, o┼íte─çenje bubrega, o┼íte─çenje jetre, hormonalne probleme, i jo┼í mnogo toga.

Tema Chemtrailsa, poput mnogih tema, vrlo je kontroverzna.

Razumljivo, ─Źovjek mo┼że biti opreznan oko prihva─çanja bilo kakvih takozvanih ‘dokaza’. Me─Ĺutim, ─Źini se da je poznati glumac Vin Diesel samo skrenuo pozornost na prisutnost Chemtrails na fotografiji ispod.

Zvijezda filmskog hita “Brzi i ┼żestoki” nedavno je objavio sliku na Facebooku, kako radi kri┼ż prstima dok se iznad njega vide bijele Chemtrails pruge.
 

 
Sve je ve─çi popis javnih osoba i zvijezda koje ┼żele razotkriti Chemtrailse i geoin┼żenjering kojeg provodi vlada.

Nedavno su alternativni mediji eksplodirali sa informacijama o Merle Haggardu koji je razotkrivao Chemtrailse i geoengineering, nakon ─Źega je umro. Zatim je do┼íao na red poznati pjeva─Ź Prince, koji je tako─Ĺer nedavno umro pod nerazja┼ínjenim okolnostima. Sada mo┼żemo dodati Vin Diesela i Chuck Norrisa na taj popis.

Norris (76), je nedavno napisao ─Źlanak na World Net Daily u kojem govori o urotama okolo Chemtrailsa i ameri─Źke vlade. Tvrdio je da ljudi ne poduzimaju ni┼íta po pitanju dokaza koji upu─çuju da vlast koristi Chemtrailse.

Chuck Norris je posebno hrabar stav, i napisao cijeli ─Źlanak pod naslovom “Sky kriminalaca.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,