Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Tajne ruske medicine: Jednostavni lijekovi protiv tumora

Tajne ruske medicine: Jednostavni lijekovi protiv tumora

lijek-umor-rusijaTumori, benigni ili maligni svakako su kompleksne bolesti, ali je važno shvatiti da neki od njih imaju “neprijatelje” u prirodi

Evo nekoliko vrlo jednostavnih načina koji mogu pomoći u liječenju kancerogenih oboljenja, uz redovite terapije i konzultacije s liječnikom.

Soda bikarbona i limun

  • Stanice raka se teže množe u kiseloj sredini. Jednu jušnu ​​žlicu sode bikarbone pomiješati sa sokom jednog organskog limuna i dva i po decilitra vode.

Piti nekoliko puta na dan, a rezultat je uspješno smanjenje kiselosti u tijelu.

Sangvinarija

  • To je biljka koja raste u u europskom dijelu Rusije, Ukrajini, i na Kavkazu, a sadrži alkaloid pod nazivom sangvinarin. On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice.

Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.

Gljiva čaga (chaga)

  • Pokazalo se da čaga mijenja imunološki sustav i sadrži mnoga antikancerogena svojstva, pa se smatra prirodnim borcem protiv tumora zahvaljujući betulinskoj kiselini, koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene stanice, pritom ne oštećujući zdrave.

Djeluje protiv raka dojke, jajnika, grlića maternice, prostate, pluća, želuca, slezene, mozga i timusa, te leukemije, melanoma i limfoma (u ljekarnama i trgovinama zdrave hrane postoje preparati već pripremljeni s ovom biljkom).

Lan

  • Kombinacija lanenog ulja i mladog neisceđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine ​​koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Brokula  

  • Izdanci brokula u sebi sadrže sulforofane, koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu, i to za mnoge vrste raka.

Najbolje je uzimati jednom dnevno čašu soka od ove biljke.
 
(sputniknews.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,