Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CNN: Hillary Clinton zaštitila pedofila iako je znala da je silovao 12-godišnju djevojčicu

CNN: Hillary Clinton zaštitila pedofila iako je znala da je silovao 12-godišnju djevojčicu

hillary-pedifiliNakon afere u kojoj je razotkriveno da je njezin muž Bill Clinton letio avionom barem 20 puta sa poznatim osuđenim milijunašem pedofilom, ni njegova žena Hillary nije daleko

Sve se dogodilo 1975., a sada se pojavio audio-snimak koji sve razotkriva.

Američka televizija CNN izvukla je iz “naftalina” da je Hillary Clinton 1975. godine bila odvjetnik Thomasa Alfreda Taylora koji je bio optužen za silovanje 12-godišnje djevojčice.

Sve se dogodilo u Fayetwilleu u Arkansasu, a on je tada imao 41-u godinu. Po optužnici: on je pretukao i silovao žrtvu koja je završila u reanimaciji.

Taylor je tvrdio da nije kriv i zatražio je da mu sud za branitelja odredi ženu. I, sud je odlučio da to bude 27-godišnja Hillary Rodom, čiji je to bio prvi “kazneni predmet”.

Svjedoci iz tog vremena su CNN-u rekli da se vjerojatni predsjednički kandidat američkih demokrata tada držala samouvjereno i agresivno i da je, pored ostalog, tražila da se utvrdi “psihičko stanje” žrtve.

Tvrdila je, naime, da je djevojčica bila “psihički nestabilna” i da je maštala o muškarcima starijim od sebe. Čak: da je “romantizirala seksualno iskustvo”.

Tražila je i “ekspertizu donjeg rublja” silovane i izdjelovala je da Taylor ne bude osuđen za silovanje već za “nepristojno nametanje maloljetnici”.

Tako je umjesto doživotne robije dobio – samo jednu godinu zatvora.

Koja cinična spodoba je rukovodila američkom diplomacijom, a sada ima sve izglede da se sa Donald Trump bori za Bijelu kuću, pokazao je audio-snimku razgovora koji je Clinton vodila s jednim novinarom iz Arkansasa:

“On (silovatelj Taylor) je prošao detektor laži! Ja sam ga na to natjerala i on je uspio. To je zauvijek uništilo moju vjeru u poligrafu. Najtužnije u svemu je to što je optužba (protiv Taylora) imala sve dokaze! “.

Žrtva, čije ime nije otkriveno, rekla je nakon što je odslušala audio-snimak:

“U šoku sam … Protiv mene su naprosto lagali … I još ona (Clinton) govori da se bori za žene”.

Kandidatkinja Demokratske partije za Bijelu kuću CNN je rekla: da odvjetnici nekada moraju braniti i one koji im se ne sviđaju i da je to njihova obveza i njihov posao.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,