Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » NE OVO NIJE ┼áALA! ┼áVEDSKA VLADA IZBACILA LOKALNU OBITELJ IZ DOMA, I USELILA MUSLIMANSKE MIGRANATE

NE OVO NIJE ŠALA! ŠVEDSKA VLADA IZBACILA LOKALNU OBITELJ IZ DOMA, I USELILA MUSLIMANSKE MIGRANATE

svedska-migrantiOtac dvoje djece je rakao – da bi se napravilo mjesta za ljude “iz drugih zemalja”

Lokalnoj obitelji u ┼ívedskom gradu Liding├ je nare─Ĺeno od strane vlade da napuste svoje ku─çe, tako da ih mogu dati migrantima koji dolaze iz inozemstva.

Otac dvoje tinejd┼żera Uffe Rustan je dobio govornu po┼ítu od svoje lokalne op─çine koja mu je poru─Źila da ─çe morati napustiti svoj dom do kolovoza kako bi se napravilo mjesta za tra┼żitelje azila s Bliskog istoka.

“Bili smo istjerani iz ku─çe preko telefona. Kad sam pitao za razlog, on je rekao da ljudi dolaze iz drugih zemalja. Oni su mi je ostavili “lijepu” vijest i rekli da imam lijep i ugodan vikend”, Rustan je rekao za novine.

Rustan ┼żivi sa svojim tinejd┼żerskim sinovima Rasmus (15) i Linus (17), koji su svi ro─Ĺeni u gradu Liding├Â. On je iznajmio ku─çu od grada i ┼żivi u njoj manje od godinu dana.

“Osje─çam se kao da sam bezvrijedan, iako sam platio porez, a moja djeca idu ovdje u ┼íkolu. Ne mo┼żete staviti obitelj na ulici zbog druge obitelji”, rekao je Rustan. “Ba┼í kada smo se po─Źeli osje─çati kao kod ku─çe, mi ─çemo biti istjerani.”


Rustan je rekao da je vijest bila “depresivna” i pitao se za┼íto su izvorni ┼áve─Ĺani bili tretirani gore nego muslimanski migranati koji dolaze u zemlju po prvi put.

Unato─Ź nedostatka stambenog prostora, ┼ávedska predaje imovinu ekonomskim migranatima, a neki politi─Źari pak i poti─Źu gra┼żane da poklone svoje gara┼że tra┼żiteljima azila.

┼ávedska nije jedina europska dr┼żava koja poni┼żava svoje vlastite gra─Ĺane sele─çih ih iz socijalnih stanova da bi smjestila priliv muslimanskih imigranata.

Dok migranti u nekim slu─Źajevima u┼żivaju u svim blagodatima kvalitetnih hotela, Nijemci sa niskim prihodima je nare─Ĺeno da napuste svoje domove.

Kako je Telegraph izvijestio, Nijemci su po─Źeli primati obavijesti o delo┼żaciji kako bi se napravilo mjesta za tra┼żitelje azila. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , ,