Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » NE OVO NIJE ŠALA! ŠVEDSKA VLADA IZBACILA LOKALNU OBITELJ IZ DOMA, I USELILA MUSLIMANSKE MIGRANATE

NE OVO NIJE ŠALA! ŠVEDSKA VLADA IZBACILA LOKALNU OBITELJ IZ DOMA, I USELILA MUSLIMANSKE MIGRANATE

svedska-migrantiOtac dvoje djece je rakao – da bi se napravilo mjesta za ljude “iz drugih zemalja”

Lokalnoj obitelji u švedskom gradu Lidingö je naređeno od strane vlade da napuste svoje kuće, tako da ih mogu dati migrantima koji dolaze iz inozemstva.

Otac dvoje tinejdžera Uffe Rustan je dobio govornu poštu od svoje lokalne općine koja mu je poručila da će morati napustiti svoj dom do kolovoza kako bi se napravilo mjesta za tražitelje azila s Bliskog istoka.

“Bili smo istjerani iz kuće preko telefona. Kad sam pitao za razlog, on je rekao da ljudi dolaze iz drugih zemalja. Oni su mi je ostavili “lijepu” vijest i rekli da imam lijep i ugodan vikend”, Rustan je rekao za novine.

Rustan živi sa svojim tinejdžerskim sinovima Rasmus (15) i Linus (17), koji su svi rođeni u gradu Lidingö. On je iznajmio kuću od grada i živi u njoj manje od godinu dana.

“Osjećam se kao da sam bezvrijedan, iako sam platio porez, a moja djeca idu ovdje u školu. Ne možete staviti obitelj na ulici zbog druge obitelji”, rekao je Rustan. “Baš kada smo se počeli osjećati kao kod kuće, mi ćemo biti istjerani.”


Rustan je rekao da je vijest bila “depresivna” i pitao se zašto su izvorni Šveđani bili tretirani gore nego muslimanski migranati koji dolaze u zemlju po prvi put.

Unatoč nedostatka stambenog prostora, Švedska predaje imovinu ekonomskim migranatima, a neki političari pak i potiču gražane da poklone svoje garaže tražiteljima azila.

Švedska nije jedina europska država koja ponižava svoje vlastite građane selećih ih iz socijalnih stanova da bi smjestila priliv muslimanskih imigranata.

Dok migranti u nekim slučajevima uživaju u svim blagodatima kvalitetnih hotela, Nijemci sa niskim prihodima je naređeno da napuste svoje domove.

Kako je Telegraph izvijestio, Nijemci su počeli primati obavijesti o deložaciji kako bi se napravilo mjesta za tražitelje azila. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , ,