Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Tajne ruske medicine: Benigni tumori

Tajne ruske medicine: Benigni tumori

operacija-tumorKoju god vrstu tumora ima čovjek, najvažnije od svega je da mu je imunitet jak

Naš organizam sam po sebi ima jake mehanizme za obranu, ali nije naodmet, kada do bolesti već dođe, uz liječničku terapiju dodati i prirodnu

Benigni tumori se mogu javiti svuda i na svim mjestima na tijelu. 

Mogu biti koštani, meki vodeni, površinski ili unutarnji. Neki su operativni, neki ne. Nekima smetaju, nekima ne. 

Najbitnije je da ne rastu, to jest, da se ne uvećavaju. Ovo su tri najefikasnija prirodna načina za sprječavanje njihovog rasta.

GLINA

Glina može kupiti u svakoj ljekarni. Vrlo je djelotvorna na svim vrstama vanjskih izraslina koje su definirane kao benigni tumori. Korištenje je vrlo prosto, ali je zaista potrebno biti uporan.

  • Na čistu gazu stavite dva prsta debeo sloj gline koju ste prije toga razmutili s vodom i doveli je na gustoću, recimo, vrhnja. Takve obloge stavljajte najmanje tri tjedna svaku večer pred spavanje na problematično mjesto. Ujutro će glina biti suha, a mjesto nemojte ispirati vodom niti kvasiti dok tretman traje, već ga samo obrišite, blago istrljajte suhom krpom da biste skinuli ostatke gline.

Nakon tri tjedna pauzirajte tjedan dana, pa ponovite postupak.   

KRUMPIR     

  • Izrendati jedan kilogram neprskanog krumpir, procijediti ga kroz sterilnu gazi (malo pomalo, ne sve odjednom) u staklenu teglu koju ste prije toga sterilisali na pari. U taj sok stavite pola kilograma meda i pola kilograma sitnog papra. Zamotajte u krpu i ostavite na tamno mjesto da odstoji jedan dan. Teglu prije upotrebe protresite, izmućkajte, pa jednu žlicu smjese stavite na gazu i previjte problematično mjesto. Prespavajte s tim. Teglu držite u hladnjaku.

Ovaj tretman nema vremensko ograničenje, dakle po ovom receptu možete obloge spremati dokle god mislite da vam je potrebno. Najbolje rezultate daje kod mekanih i vodenih izraslina.

BUNDEVA

  • Zdravu neprskanu bundevu srednje veličine dobro operite, narežite na što sitnije komade i kuhajte je dok se ne pretvori u kašu. Kašu ohladite i u nju sipajte jedan kilogram crnog brašna. Sve izmiješajte, stavite u čistu staklenku.

Ovim postupkom nastaje smjesa nalik masti, kojom bi trebalo mazati oboljelo mjesto barem tri puta dnevno. Djelotvorna je prvenstveno kod kod unutarnjih izraslina na mekim tkivima (jajnici, maternica, grlo, trbuh …).
 
(sputniknews.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,