Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Prestrašena krava počela plakati, kada je shvatila kuda ju vode

Prestrašena krava počela plakati, kada je shvatila kuda ju vode

krava-plakanjeLjudi kao visoko osjetljivi i suosjećajani pojedinci, kada vidimo da je bilo koje biće ili životinja u patnji i očaju, što uzrokuje da se osjećamo slično

Vidjevši sliku te jadne, prestravljenie krave, koja je nedvojbeno osjećala ogroman strah u tome što će se dogoditi s njom, povrijedilo nam je srce.

Moje početne misli su bile da ta krava ide u klaonicu ili negdje na “zbrinjavanje, jer je to tipična priča kada su u pitanju tužne priče mliječnih životinja.

No, to nije ta priča. Ova krava se nije našla u klaonici, drhćući prije susreta sa svojim stvoriteljem.

Ova krava, po imenu Emma je bila stavljena na prikolicu i odvezena u svoj novi dom u mjesto Kuhrettung Rhein-Berg u Njemačkoj. Njezina farma krava koja je nekada bila njezin dom je nedavno zatvorena, a ona je predviđena za klanje u lokalnoj klaonici prije nego su njezini osloboditelji intervenirali.

Na početku videa, možete vidjeti da je jasno bila u nevolji, lijući suze tuge i straha.

Njezino srceparajuće ponašanje bi bilo dovoljno da uzdrma čak i većinu otpornijih ljudi. No, njezini strahovi su na kraju nestali, kada je napravila korak na svoju novu pašu koju će ona početi zvati dom.

Ispunjena zelenom travom, brdima i mnoštvom drugih krava, Emmini su najgori strahovi konačno iza nje. Kada se našla u novom okruženju, ona je dočekana od strane drugih krava, koje su je znatiželjno njuškale.

Emma je danas u mirovini kao mliječna krava zajedno s ostalim kravama koje su spašene i dovedene do utočišta. Ona će živjeti sretan život uz novoosnovanu obitelj krava.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,