Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » PUTIN OTKRIO NAJVEĆU ISTINU: Internet je nastao kao projekt CIA-e

PUTIN OTKRIO NAJVEĆU ISTINU: Internet je nastao kao projekt CIA-e

putin-wwwWorld Wide Web je samo … ogromna i tajna vladino-korporativna mreža koja kontrolira svaki aspekt interneta bez iznimke

Čak i danas, kada je Internet omogućio goleme količine neospornih dokaza, većina ljudi još uvijek nije svjesna da je World Wide Web (WWW) postavljen od strane različitih agencija američke Savezne vlade i oružanih snaga, zajedno sa ovim službama: DARPA, DIA, NSA, CIA, OICI, ONI, FBI, itd.

Radeći u vrlo bliskoj koordinaciji jedni s drugima, te agencije su surađivale na posebnom projektu u CERN što je u biti stvorilo WWW.

U stvari WWW je mukotrpno postavio jednu cjelinu da bi na takav način bilo vrlo lako pratiti i manipulirati od strane onih skrivenih kontrolora na vrhu upravljačke matrice.

Samu dubinu i širinu ove crne IT operacije ne treba podcjenjivati. Urota suradnje među svim glavnim (i manje) igračima, unutar sektora informacijske tehnologije je izvan poimanja, kao što su oni u direktnom dosluhu sa američkim i britanskim vlastima, svakim korakom na tom putu.

Za početnike, sve glavne hardverske tvrtke su izravno bile uključene u ovaj crni proračunski projekta od prvog dana. To bi posebno bile ove kompanije: Microsoft, Apple, Dell, Hewlett Packard, Intel i nekoliko drugih velikih igrača.

Svaka glavna tvrtka za softver kao što je Oracle je također bila sastavni dio ovog plana. Tako je i svaka tvrtka za računalnu sigurnost i anti-virus npr. Symantec Norton anti-virus i Intelov McAfee anti-virus) bila povezana s ovim složenim planom za kontrolu svakog aspekta interneta i računalne industrije.

Sve do proizvođača mrežne opreme, kao što su Cisco Systems, Inc. su također ključni sudionici u tom ogromnom web nadzoru i špijunaži.

Sve glavne društvene mreže i platforme pružaju vitalne usluge američkoj vladi i suradnicima.

To uključuje i Big Brother “agente” kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube, Pinterest, Instagram, Tumblr, StumpleUpon itd.

Zatim tu su mnoge tražilice, svaka obećava da štiti povjerljivost pretraživanja. Google, Yahoo, Bing, Baidu, AOL, Ask.com, Excite i DuckDuckGo su samo neke od onih koji se natječu za pretraživanje.

Besplatno usluge e-pošte kao što su Gmail (aka Vladin eMail), Yahoo! Mail, AOL Mail, Outlook.com, Inbox.com, iCloud Mail, AIM Mail, Zoho Mail i Yandex.Mail su samo neke od stotine sada dostupnih koje sudjeluju izravno u ovoj tajnoj operaciji. Prilično je očito da je Google dobro zastupljen u tim raznim listama radi vrlo dobrog razloga.

Prava priča o Microsoftu prikazuje savršenu sliku o tome kako je cijela ova prikrivena IT mreža bila postavljena od samog početka.

Kontroleri CIA-e jednostavno su unovačili povodljivog sina direktora IBM koji je bio zaposlenik CIA-e – Bill Gatesa – i instalirali ga kao kralja PC tržišta.

Na ovaj način su oni mogli kontrolirati svaku stvar koju je Microsoft radio ili nije uradio. Kada su u potpunosti kontrolirali vrh korporacije, vrlo je lako bilo kontrolirati svaki stupanj ispod.

Sada znate zašto svi toliko mrze Windows operativni sustav! (izvor)

Pogledajte što Vladimir Putin kaže o internetu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,