Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKI SENATOR POZNAT PO BORBI PROTIV DROGE UHIĆEN ZBOG UVOZA KRISTALNOG META I DROGE ZA SILOVANJE IZ KINE

AMERIČKI SENATOR POZNAT PO BORBI PROTIV DROGE UHIĆEN ZBOG UVOZA KRISTALNOG META I DROGE ZA SILOVANJE IZ KINE

SENATOR-DROGANedavno su mediji izvjestili da je voditelj ureda za borbu protiv droga senatora Thad Cochrana uhvaćen zbog uvoza metamfetamina iz Kine, kako bi to navodno prodavao i trgovao za seksualne usluge

Senator, Fred W. Pagan, je uhićen nakon racije u njegovu domu gdje je policija pronašla 181,5 grama kristalnog meta.

Pagan je navodno priznao da je uvezao drogu. On je također priznao da primao niz drugih pošiljki u prošlosti, uključujući i jedan paket koji je uključivao više od kilogram GHB, sramotne “droge za silovanje.”

Ove droge su nedvojbeno među najopasnijima na tržištu.

Pagan je počeo biti pod državnom prismotrom od 9. travnja, kada su jedan od njegovih paketa presreli carinski agenat u državi Ohio. Taj paket je bio adresiran na njega i sadržavao više od kilogram GHB.

Dok se ispitivan od strane istražitelja, Pagan je također pokušao preusmjeriti krivnju sa sebe rekavši da je primio drogu za distributera koji je koristio njegovu adresu kako bi se izbjeglo otkrivanje.

Do sada, nema informacija o distributeru i nije potvrđeno da ta osoba uopće postoji. Međutim, vjerojatno se pretpostavlja je senator Pagan poslovao sa velikim brojem različitih ljudi da bi mogao provoditi takvu operaciju velikih razmjera.

Paganov šef, Thad Cochran se dosljedno borio protiv droge tijekom cijele svoje karijere, što je prikazano svojom retorikom i njegovim rekordom glasova.

“Senator Cochran je uznemiren i duboko ožalošćen uhićenjem svog dugogodišnjeg pomoćnika Fred Pagana, i suspendirao ga je sa svih dužnosti do okončanja ovog slučaja”, izjavio je Cochranov ured, NBC-u.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,