Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERI─îKI SENATOR POZNAT PO BORBI PROTIV DROGE UHI─ćEN ZBOG UVOZA KRISTALNOG META I DROGE ZA SILOVANJE IZ KINE

AMERI─îKI SENATOR POZNAT PO BORBI PROTIV DROGE UHI─ćEN ZBOG UVOZA KRISTALNOG META I DROGE ZA SILOVANJE IZ KINE

SENATOR-DROGANedavno su mediji izvjestili da je voditelj ureda za borbu protiv droga senatora Thad Cochrana uhva─çen zbog uvoza metamfetamina iz Kine, kako bi to navodno prodavao i trgovao za seksualne usluge

Senator, Fred W. Pagan, je uhićen nakon racije u njegovu domu gdje je policija pronašla 181,5 grama kristalnog meta.

Pagan je navodno priznao da je uvezao drogu. On je tako─Ĺer priznao da primao niz drugih po┼íiljki u pro┼ílosti, uklju─Źuju─çi i jedan paket koji je uklju─Źivao vi┼íe od kilogram GHB, sramotne “droge za silovanje.”

Ove droge su nedvojbeno me─Ĺu najopasnijima na tr┼żi┼ítu.

Pagan je po─Źeo biti pod dr┼żavnom prismotrom od 9. travnja, kada su jedan od njegovih paketa presreli carinski agenat u dr┼żavi Ohio. Taj paket je bio adresiran na njega i sadr┼żavao vi┼íe od kilogram GHB.

Dok se ispitivan od strane istra┼żitelja, Pagan je tako─Ĺer poku┼íao preusmjeriti krivnju sa sebe rekav┼íi da je primio drogu za distributera koji je koristio njegovu adresu kako bi se izbjeglo otkrivanje.

Do sada, nema informacija o distributeru i nije potvr─Ĺeno da ta osoba uop─çe postoji. Me─Ĺutim, vjerojatno se pretpostavlja je senator Pagan poslovao sa velikim brojem razli─Źitih ljudi da bi mogao provoditi takvu operaciju velikih razmjera.

Paganov šef, Thad Cochran se dosljedno borio protiv droge tijekom cijele svoje karijere, što je prikazano svojom retorikom i njegovim rekordom glasova.

“Senator Cochran je uznemiren i duboko o┼żalo┼í─çen uhi─çenjem svog dugogodi┼ínjeg pomo─çnika Fred Pagana, i suspendirao ga je sa svih du┼żnosti do okon─Źanja ovog slu─Źaja”, izjavio je Cochranov ured, NBC-u.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,