Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Vlada SAD-a počela naplaćivati ​​porez na prikupljanje kišnice

Vlada SAD-a počela naplaćivati ​​porez na prikupljanje kišnice

prikupljanje-kisnicaStanovnici u američkoj državi Ohio koji žele skupljati kišnicu u svojim dvorištima će morati platiti obavezni porez nametnut od strane lokalne samouprave

Svaki stanovnik koji ima instalaciju za skupljanje kišnice ili bačvu za kišnicu u svom dvorištu će morati platiti 31 dolar poreza za tu privilegiju.

Wearechange.org izvještava:

Prošli tjedan, Sunce Post je izvijestio da će porez biti samo 1 dolar za jednu instaliranu kišnu bačvu.

To se temelji na Pravilniku o kišnici i bačvama koji je Gradsko vijeće odobrilo 7. svibnja. Pravilnik osnovnih propisa za bačve za kišnicu.

Pravilnik – čini se navodi da je gradska naknada za “skladišni kontejner olujne vode” 1 dolar.

Međutim, izgleda vara.

Ono što pravilnik nije rekao je da je prema drugom prethodnom postojećem pravilniku – ta baza iznosi 30 dolara za skladištenje oborinske vod u kontejneru, a i drugih vodovodnih predmeta.

Dakle, za izračunavanje poreza na sakupljanje kišnice, stanovnici bi trebali početi sa 30 dolara, a zatim dodati po 1 dolar za svaku bačvu koju žele instalirati.

Paul Deichmann, gradski inženjer, smatra da je porez na kišnicu donesen nakon 2008. godine. On je ostao nepromijenjen od tada.

Osim toga, grad je dodao novi porez za uklanjanje kišnih bačava sa zemljišta. To će koštati 30 dolara osnovne naknade plus 50 dolara za svaki sustav sakupljanja kišnice, što čini ukupno 80 dolara.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , ,