Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MAĐARSKE TAJNE SLUŽBE: Soros manipulira javnim mnijenjem u Mađarskoj

MAĐARSKE TAJNE SLUŽBE: Soros manipulira javnim mnijenjem u Mađarskoj

soros-madjarskaIzvještaji tajnih službi pokazuju da George Soros manipulira javnim mnijenjem u Mađarskoj, rekao je šef kabineta mađarskog premijera Janoš Lazar

“Nema organizacije koja se zalaže za pitanja migranata niti organizacije koja naginje ka opoziciji, a da ih Soros ne financira”, rekao je Lazar za web-stranica komercijalne televizije ATV.

Lazar je prošlog tjedna, na redovitoj konferenciji za novinare, rekao da je Soros utjecajni podržavalac američke Demokratske stranke i Clintonovih i da će “po svaku cijenu napraviti prostor za svoje stavove”.

Kako je Lazar dodao, Soros će vjerojatno uskoro poduzeti akciju protiv vlade mađarskog premijera Viktora Orbana “koga smatra jednim od svojih najopasnijih političkih neprijatelja u Europi”.

Upitan postoje li izravni dokazi da Soros utječe na migrantska pitanja u Mađarskoj, Lazar je rekao da su civilne organizacije zahvaljujući Soroševom financiranju stekle “preveliki utjecaj u mađarskom društvu u usporedbi s istinskom moći koju imaju”.

Soros stoji iza stavova ljevičarske oporbe u vezi s migrantskim pitanjima, pošto je on njihov najveći pokrovitelj, navodi mađarska agencija.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,