Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MA─ÉARSKE TAJNE SLU┼ŻBE: Soros manipulira javnim mnijenjem u Ma─Ĺarskoj

MA─ÉARSKE TAJNE SLU┼ŻBE: Soros manipulira javnim mnijenjem u Ma─Ĺarskoj

soros-madjarskaIzvje┼ítaji tajnih slu┼żbi pokazuju da George Soros manipulira javnim mnijenjem u Ma─Ĺarskoj, rekao je ┼íef kabineta ma─Ĺarskog premijera Jano┼í Lazar

“Nema organizacije koja se zala┼że za pitanja migranata niti organizacije koja naginje ka opoziciji, a da ih Soros ne financira”, rekao je Lazar za web-stranica komercijalne televizije ATV.

Lazar je pro┼ílog tjedna, na redovitoj konferenciji za novinare, rekao da je Soros utjecajni podr┼żavalac ameri─Źke Demokratske stranke i Clintonovih i da ─çe “po svaku cijenu napraviti prostor za svoje stavove”.

Kako je Lazar dodao, Soros ─çe vjerojatno uskoro poduzeti akciju protiv vlade ma─Ĺarskog premijera Viktora Orbana “koga smatra jednim od svojih najopasnijih politi─Źkih neprijatelja u Europi”.

Upitan postoje li izravni dokazi da Soros utje─Źe na migrantska pitanja u Ma─Ĺarskoj, Lazar je rekao da su civilne organizacije zahvaljuju─çi Soro┼íevom financiranju stekle “preveliki utjecaj u ma─Ĺarskom dru┼ítvu u usporedbi s istinskom mo─çi koju imaju”.

Soros stoji iza stavova ljevi─Źarske oporbe u vezi s migrantskim pitanjima, po┼íto je on njihov najve─çi pokrovitelj, navodi ma─Ĺarska agencija.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,