Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » OVO MEDIJI SKRIVAJU: Strašna sudbina bijele djece u kršćanskoj EUROPI (VIDEO)

OVO MEDIJI SKRIVAJU: Strašna sudbina bijele djece u kršćanskoj EUROPI (VIDEO)

migranti-europaPrava istina daleko je dublje od onog što površinski mediji plasiraju!

Ovakve stvari se svakodnevno događaju u školama diljem zapadne Europe, piše na stranici Veritas vos liberabit – Vijesti bez cenzure na kojoj dodaju: ‘Nasilnici su najvećim dijelom rođeni u zapadnoj Europi ili su čak djeca neeuropskih roditelja koji su rođeni u Europi.

No sve njih ujedinjuje mržnja prema drugoj vjeri i svijetloj kosi ili bijeloj koži nativnih europskih naroda.

Bez ikakvog drugog razloga su ta djeca u svojim domovinama napadana, zlostavljana a događaju se i ubojstva koja mediji ignoriraju ili samo površno s par riječi spomenu kao nešto najnormalnije.

Kad se nekad na TV povede rasprava o “integraciji građana sa migracijskom pozadinom” kao što vole reći, onda samo sipaju riječi kritike na narode Europe i ne prestaje se ponavljati pitanje “Gdje smo pogriješili?”

Nikad se i ne uzima u razmatranje da je možda greška u drugim ili da je greška što smo uopće dopustili njihov ulazak u naše domovine.

Kompleks krivnje se od rođenja sustavno nabija bijelom čovjeku sa svih strana. Bijeli čovjek je u ovom sotonskom vremenu kriv za sve i sad stoji na raskrižju svog postojanja ili nestanka.

Jedan put vodi pognute glave i bezglasno ravno u klaonicu gdje ćemo nestati kao narodi i kao rasa…a drugi put vraća bijelog čovjeka k samom sebi, gdje će se ponovno prepoznati kao nešto Bogom dano, lijepo, plemenito, vrijedno i posebno…kao biće sa ogromnim mentalnim i duhovnim potencijelom koje se toliko dugo vremena sustavno sputavalo…na nama je smognemo volje i snage za uzdizanje i spas nas samih, naše djece i djece naše djece’ te su dodali sljedeći video a koji prikazuje, ako ništa drugo tragičnu istinu o bijeloj djeci koja u ovom trenutku ‘integracija’ prolaze pravi kaos o kojemu svi šute!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , ,