Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » LIJE─îNICI PROTIV CIJEPLJENJA: Druga strana pri─Źe koja se ne prikazuje u medijima

LIJE─îNICI PROTIV CIJEPLJENJA: Druga strana pri─Źe koja se ne prikazuje u medijima

cijepljenje-lijecnicaInformativan ─Źlanak poput ovoga nam daje priliku da ─Źujemo mipljenja tri razli─Źita lije─Źnika koji sve rade odli─Źan posao sumiraju─çi “drugu stranu” pri─Źe o cjepivu

To nije ona vrsta informacija koja ─çe se vjerojatno na─çi u mainstream medijima.

Mainstream mediji koji su u slu┼żbi farmaceutskih kompanija bi da svi vjeruju da se svi lije─Źnici i “znanstvenici” sla┼żu da su cjepiva sigurna i u─Źinkovita, te da su disidenti zapravo neobrazovani ili neupu─çen roditelji.

Nije istina.

Lije─Źnika i znanstvenika koji se usude govoriti protiv statusa quo, stavljaju─çi vlastitu karijeru u opasnosti govore─çi i drugu stranu pri─Źe, je naravno nekoliko, i jasno u manjini su.

No, to ne zna─Źi da oni ne postoje. To samo zna─Źi da su u manjem broju, jer su vrijednosti istine na zdravlje i dobrobit javnosti ve─çe od financijskih veza s farmaceutskom industrijom.

Leslie Manookian, proizvo─Ĺa─Ź filma “Ve─çe dobro”, navodi vi┼íe od 150 znanstvenika i lije─Źnika koji preispitivali cjepiva javno.

Pogledajmo 3 svjedo─Źanstva lije─Źnika i ┼íto oni misle o cijepljenju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,