Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » LIJEČNICI PROTIV CIJEPLJENJA: Druga strana priče koja se ne prikazuje u medijima

LIJEČNICI PROTIV CIJEPLJENJA: Druga strana priče koja se ne prikazuje u medijima

cijepljenje-lijecnicaInformativan članak poput ovoga nam daje priliku da čujemo mipljenja tri različita liječnika koji sve rade odličan posao sumirajući “drugu stranu” priče o cjepivu

To nije ona vrsta informacija koja će se vjerojatno naći u mainstream medijima.

Mainstream mediji koji su u službi farmaceutskih kompanija bi da svi vjeruju da se svi liječnici i “znanstvenici” slažu da su cjepiva sigurna i učinkovita, te da su disidenti zapravo neobrazovani ili neupućen roditelji.

Nije istina.

Liječnika i znanstvenika koji se usude govoriti protiv statusa quo, stavljajući vlastitu karijeru u opasnosti govoreći i drugu stranu priče, je naravno nekoliko, i jasno u manjini su.

No, to ne znači da oni ne postoje. To samo znači da su u manjem broju, jer su vrijednosti istine na zdravlje i dobrobit javnosti veće od financijskih veza s farmaceutskom industrijom.

Leslie Manookian, proizvođač filma “Veće dobro”, navodi više od 150 znanstvenika i liječnika koji preispitivali cjepiva javno.

Pogledajmo 3 svjedočanstva liječnika i što oni misle o cijepljenju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,