Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Istraživački novinar CBS News-a objašnjava kako mainstream mediji ‘peru mozak’ masama

Istraživački novinar CBS News-a objašnjava kako mainstream mediji ‘peru mozak’ masama

novinarka-mainstreamJeste li znali da samo nekolicina korporacija, 6 točnije, ima nadzor nad 90 posto medija?

To znači za gotovo sve što čujete na radiju, pročitate u vijestima, i vidite na televiziji (uključujući ‘vijesti’). Govorim o kompanijama poput General Electric (GE), News-Corp, Disney, Viacom, Time Warner, i CBS.

Još od operacije Operacija ptice rugalice, inicijative CIA-e za kontrolu glavnih medija, sve više i više ljudi izražava svoju zabrinutost da ono što vidimo u medijima nije ništa drugo negoli ispiranje mozga.

To se vidi i po očitim lažima koje i dalje spamaju TV ekrane, ​​pogotovo kada je riječ o temama kao što su zdravlje, hrana, rat (“terorizam”), siromaštvo i još mnogo toga.

Korporativni interesi, čini se da se uvijek nađu na putu.

Više slavnih osoba je čak progovorilo o tome. Roseanne Barr, na primjer, je rekla da MK Ultra vlada u Hollywoodu. MK Ultra je (a vjerujem da još uvijek je) program pokrenut od strane CIA-e – prakse metode kontrole uma i eksperiment nad ljudima.

Ispunjeni pametnim marketinškim taktikama i dizajnirani da nam kažu što da mislimo i što da kupujemo, mainstream mediji proizvode javno mnijenje i popularne trendove.

Vrijeme je da se stvarno pogledate što se događa ovdje i uzmete u obzir tu vrstu informacija s kojima nas bombardiraju.

U nastavku donosimo govor koji “otvara oči”, veteranske istraživačke novinarke (i bivše CBS News novinarke) Sharyl Attkisson pokazuje kako lažni pokreti, financirani od strane političkih, korporativnih ili drugih posebnih interesa vrlo učinkovito manipuliraju i iskrivljavaju medijske poruke.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,