Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Tajne ruske medicine: Kako se nositi s glavoboljom i migrenom

Tajne ruske medicine: Kako se nositi s glavoboljom i migrenom

glavobolja-migrenaTupa bol u predjelu sljepoočnica, čela, može biti posljedica stresa, napetosti, lošeg vida. Ali glava može zaboliti i iz čista mira

Svi pate od glavobolje. Mladi, stari … Vrtoglavice, zujanje u ušima …. Nesnosne glavobolje nekima upropaste dan, a nekima i život. Za običnu glavobolju dovoljan jedan analgetik ili hladna krpa na čelu, ali ako se stvari postanu ozbiljnije, može li priroda pomoći?

OBIČNA GLAVOBOLJA

KRUMPIR

Ovo je jedan od najstarijih recepata. Krumpir prerežite na pola i njime trljajte predio oko sljepoočnica i čelo. Kada se osuši, glavobolja bi trebala prestati.

KAVA I LIMUN

U šalicu crne kave iscijedite jedan limun. Popijte i sačekajte da bol prestane. Ne bi trebalo dugo trajati.

MASAŽA ULJEM OD MENTE I LAVANDE

Ulje jedne od ove dvije biljke se ugirje na tjelesnu temperaturu i njime lagano masirajte nosnu kost i predio oko očiju. Ne bi škodilo ni da vam netko izmasira ramena, vrat i potiljak, što bi poboljšalo cirkulaciju i otklonilo bol.

MIGRENA

LIJEK OD ĐUMBIRA

Ova biljka ima analgetsko djelovanje i brzo djeluje. Možete je koristiti na dva načina – kao čaj ili korijen ove biljke jednostavno grickate. Čaj se sprema tako što se 1/3 đumbira u prahu pomiješa s čašom vode ili soka i pije više puta dnevno.

RIBLJE ULJE

Može se koristiti za masažu ili da se uzima u obliku kapsula. Daje odlične rezultate.

 LED

Lezite u tihu i zamračenu sobu i na čelo stavite što hladnije obloge. Na glavu navucite kapu ili je umotajte nekom maramom, ručnikom.

RECEPT ZA MIGRENE KOJI GOTOVO MOMENTALNO OTKLANJA BOL

Dvije žličice himalajske soli, pomiješajte sa sokom dva limuna. U to dodate izrendanu koru limuna. Sve pomiješajte i dodajte dva decilitra vode. Dobro izmiješajte i popijte naiskap.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , ,