Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Predsjednik Putin tvrdi da kraljica Elizabeta “nije čovjek”

Predsjednik Putin tvrdi da kraljica Elizabeta “nije čovjek”

putin-kraljicaPutin je rekao višem osoblju i bliskim suradnicima da vjeruje da je kraljica Elizabeta II “shapeshifter” (onaj koji mijenja oblik) dok ga je pozdravljala pokazujuci snagu i upozoravajući ga da se ne igra s dominantnom lozom reptila Iluminata

Hrabri Vladimir Putin izjavio je višem osoblju i suradnicima da je kraljica Elizabeta II nije ljudskog podrijetla, već da je ‘reptil koji mijenja oblik izmedu ljudi i reptila’ i prema izvorima bliskim predsjedniku je svjedocio njezinu promjenu tijela, pred njegovim očima, a po njegovom mišljenju kao upozorenje njemu osobno.

Putin se susreo s kraljicom na 70. obljetnicu Dan D iskrcavanja u Normandiji, u Francuskoj 2014. godine.

On je bio uvelike kritiziran od strane zapadnih medija zbog neuspjeha da pomogne monarhu da se uspe uz stube, i držeći se na udaljenosti od nje tijekom njegovog posjetu posjeta engleskoj kruni.

Sada se pokazalo da se Putin držao daleko od kraljice jer je moguce da je on bio svjedok njezinom mijenjanju oblika nekoliko trenutaka ranije, piše Yournewswire.

Danski taksist je opisao vožnju pokraj grupe VIP gostiju na Bilderberg sastanku u Kopenhagenu 2014. i vidio da se se neka od njihovih lica pretvorila u reptilska i njihove ruke i noge su također poprimile reptilski izgled.

Cijenjeni psihijatar u Peruu je rekao da vidio ljude na vlasti, kao što su Obama, David Cameron i Hillary Clinton, da se pretvaraju u gmazove.

U svijetu, vladajuća klasa ima tiransku kontrolu općenito nad mainstream medijima, kao i kontrolu nad našom hranom, vodom i dovodom zraka, i sudjeluju u aktivnom zaglupljivanju masa.

Dokazi protiv njih ima sve više i više, drevnih i sadašnjih, te se i dalje množe.
 

 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,