Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BUDUĆI PREDSJEDNIK AMERIKE TRUMP: Putin me nazvao “genijem”, morat ću mu se odužiti …

BUDUĆI PREDSJEDNIK AMERIKE TRUMP: Putin me nazvao “genijem”, morat ću mu se odužiti …

putin-trumpPretendent za republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima u SAD Donald Trump izjavio je da je uvjeren da će, ako pobijedi na izborima, uspostaviti dobre odnose s Rusijom

Trump je odbio odgovoriti na pitanje je li ikada razgovarao sa predsjednikom Rusije, ali je naveo da ga je Vladimir Putin nazvao “genijem”.

On (Putin) je rekao: “Trump je genije, jel to dovoljno? Mislim da ću s njim imati dobre odnose” – rekao je američki milijarder.

On je u izjavi za CNN ublažio svoju prethodnu izjavu da bi SAD trebao rušiti ruske zrakoplove ako se približe suviše americkim vojnim ciljevima.

Trump je rekao da, da je on na čelu države, u tom slučaju nazvao Putina i zamolio ga da “to više ne radi”, jer je to “nepoštovanje američke vojske, zemlje i predsjednika”.

Milijarder, koji je poslije pobjede u Indiani i odustajanja rivala, senatora Ted Cruisea i John Keisica od kampanje, sada siguran u nominaciju za kandidata Republikanske stranke na američkim predsjedničkim izborima, pozvao je ranije stranku da se ujedini i stanu iza njega u borbi protiv kandidata demokrata Hillary Clinton.
 
(vestinet.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,