Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » 11 CITATA koje trebate zapamtiti kada se osjećate IZGUBLJENO u životu

11 CITATA koje trebate zapamtiti kada se osjećate IZGUBLJENO u životu

emocije-savjet-zivot-izgubljenU nekom trenutku, svi se mi osjećamo malo izgubljeno u životu

Sa tako mnogo odluka, toliko nepoznanica koje dovode u pitanje naše postojanje, i toliko odgovornosti, naša vizija života ponekad može postati nevidljiva.

Kao svi ljudi, mi želimo znati sve odgovore, ali na žalost, život ne radi na takav način.

Mi jednostavno moramo napraviti najbolje što možemo s onim što nam je dano, i probati naš svaki najteži dan živjeti u skladu s vlastitim načelima i uvjerenjima.

Svaki put kada se osjećate da ste izgubili osjećaj za smjer, pogledajte sljedeće citate ispod da biste došli nazad na životni put. Tko zna, možda pomogne.

OVDJE SU 11 CITATA KOJE TREBATE ZAPAMTITI KADA SE OSJEĆATE IZGUBLJENO U ŽIVOTU:

1. Uvijek imajte na umu da vaša trenutna situacija nije vaše krajnje odredište. Najbolje tek dolazi.

Ne morate sve shvatiti odmah. Jednostavno dišite, uživajte ​​u putovanju, i ne uzimajte život za ozbiljno. Dokle god se trudite i vjerujete u sebe, doći ćete gdje želite biti.

2. Ponekad loše stvari koje se događaju u našim životima nas stavljaju izravno na put do najboljih stvari koje će se dogoditi.

Ne možeš uvijek predvidjeti kako će nešto u vašem životu će utjecati na budućnost, ali većinu vremena najteže stvari u našim životima nas pripremaju za lijep novi početak. Vjerujte u taj proces, i računajte na svoje prijatelje i obitelj kada put postane grub. Nakon što prođete kroz oluju, duga će vas čeka.

3. Ako vam se ne sviđa gdje ste, krenite. Vi niste drvo.

U životu, dobili ste slobodu izbora, ali često smo psihički prezauzeti razmišljanjem o sljedećem potezu. Ostajemo u poslovima koje mrzimo, u gradovima u kojima ne uživamo samo iz straha od mijenjanja naših života.

Međutim, ako želite živjeti ispunjeno, najsretniji život koji je moguć, promjena je nužna. Vi kontrolirate svoj život, i vi ćete odlučiti kako će se on razvijati. Provjerite da li uvijek slušate svoje srce.

4. Ne možete započeti novo poglavlje ako nastavite ponovnog čitati posljednje.

Sjetite se samo i osvrnute da vidite koliko daleko ste došli, a da ne poželite vratiti vrijeme. Kada se osjećate izgubljeno u životu, samo zapamtite ono što ste naučili iz prošlosti i držite oči usmjerene naprijed na sve dobre stvari koje vas čekaju.

5. Ako se ne otvaraju, to nisu tvoja vrata.

Kada se osjećate izgubljeno u životu, imajte na umu da ako udarite u barikadu, uvijek se možete okrenuti oko sebe i pronaći neki drugi put. Postoje mnogi putevi u životu, a vi ste još uvijek u potrazi za pravim. Uzmite si vremena i ne požurujte svoju sudbinu.

6. Ponekad vam je potrebno da izađete van, dobite malo zraka i podsjetite se tko ste i gdje želite biti.

Ponekad je osjećaj biti izgubiti u životu samo znači da niste imali dovoljno vremena za povezivanje sa samim sobom. Šetnja u prirodi ili čak kratko putovanje daleko od energičnost i žurbe u gradu može pružiti jasnoću koju ste tražili.

7. Ponekad vam je potrebno razgovarati s tri-godišnjakom samo tako da možete razumjeti život ponovno.

Odrasli imaju tendenciju da se osjećaju izgubljeni u životu jer su proživjeli toliko, i moraju trpjeti još mnogo teškoća. Život ima tendenciju da nas otvrdne malo, i napravi nas ciničnima i zatvorenima. Međutim, u razgovoru s malim dijetetom možemo se samo osjećati bolje o životu, jer začudo, djeca to shvaćaju prilično dobro.

8. Slušanje i šutnja su napisane s istim slovima. Razmisli o tome.

Kada se osjećate izgubljeno u životu, ne zaboravite obratiti pažnju na ono što čujete u tišini. Utišajte svoj unutarnji svijet, i vi ćete pronaći upravo ono što vam je potrebno.

9. Ponekad, morate prestati razmišljati toliko i samo ići gdje vas srce vodi.

Možda osjećaj izgubljeosti u životnim rezultatima donosi previše razmišljanja. Da biste pronašli svoj put, slijediti svoju intuiciju, i nikada ne odustajte. Ostanite uporni, i ne dopuštajte negativnim razmišljanjima da vas povuku previše duboko.

10. Ne morate sve shvatiti da bi krenuli naprijed.

Ponekad, samo jedan jedini korak vam može pokazati stube do vrata koja ste tražili. Ne treba neki veliki plan da bi živjeli sretan život. Samo slijedi svoje srce i donosite odluke umjesto da se čekate savršen odgovor da se pojavi.

11. Nikada nemojte prestati vjerovati, jer čuda se događaju svaki dan.

Iznad svega, kada se osjećate izgubljeno u životu, zadržite vjeru u sebe. Patnja se samo odvija kada trebamo nešto naučiti iz nje, a tama je potrebna kako bismo mogli cijeniti svjetlost. Vi ćete pronaći svoj put – samo nastavite dalje i ne dopustite da vas lažne misli obeshrabre.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,