Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » EVO ŠTO SE DOGAĐA SA VAŠIM TIJELOM KADA JEDETE GOTOVA JELA ‘KRAFT’

EVO ŠTO SE DOGAĐA SA VAŠIM TIJELOM KADA JEDETE GOTOVA JELA ‘KRAFT’

gotovo-jelo-makaroniNedavni slučaj vezan uz prehrambenu industriju uzrokovao je povlačenje 242,000 paketa (6,5 milijuna kutija) gotovih jela od makarona i sira sa polica jer su bili onečišćeni metalima

Na kutijama gotovog jela je pisalo: “najbolje do kada se koristi”, datum 18. rujna 2015. do 11. listopada 2015., a ta gotova jela su prodavana u SAD-u, Portoriku i nekim karipskim i južnoameričkim zemljama, ali ne u Kanadi.

Prema prehrambenoj kompaniji, dobili su osam prigovora. Proizvodi koji su bili problematični su kutije sa 3,4 i 5 pakiranja, od 200 grama, izvornog okusa, piše Thespiritscience.

Još jedan razlog zašto da izbjegavate ovu opasnu legalnu hranu su “žuta 5″ i “žuta 6″ prehrambena bojila. Oba su pronađena sadrže benzidene ili druge kemikalije koje uzrokuju rak.

Obe uzrokuju reakcije preosjetljivosti. Žuta 5 uzrokuje genotoksičnost, što znači da oštećuje genetske informacije u stanice uzrokujući mutacije, može zaustaviti reprodukciju stanica i može dovesti do raka.

Prema istraživanju iz 2012. godine o toksikologiji prehrambenih bojila, “dokazalo je da te kemikalije uzrokuju karcinogenost, genotoksičnost i preosjetljivost, zajedno s činjenicom da boje ne poboljšavaju sigurnost ili hranjivu vrijednost namirnica, ukazujući na to da bi sve trenutno korištene boje trebale biti uklonjene iz opskrbe hranom i zamijeniti, ako je uopće potrebno, sigurnijim bojama.”

Industrija “Zdrave hrane” namjerno ima vrlo ograničene studije o opasnosti od toksičnosti i koristi izgovor da nema dovoljno informacija dostupnih iz kojih bi se dalo zaključiti da su ove kemikalije stvarno opasne.

Oni ne rade istraživanje, već koriste izgovor da nema dovoljno studija. Kakav svijet. “Žuta 5 i 6″ su kemikalije koje uzrokuju sporu smrt, i zabranjene su u Europi. Molimo vas da ne jedete ove stvari. Recite svojim prijateljima.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , ,