Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OTKRIVENA PRAVA POZADINA ERDOGANOVE POSJETE HRVATSKOJ: Uz ponizne Hrvate, stvara se novo Otomansko carstvo?! (VIDEO)

OTKRIVENA PRAVA POZADINA ERDOGANOVE POSJETE HRVATSKOJ: Uz ponizne Hrvate, stvara se novo Otomansko carstvo?! (VIDEO)

loso-erdoganAdmiral Davor Domazet-Lošo objašnjava pozadinu dolaska turskoga predsjednika Tayyipa Erdogana, motive i ciljeve

Meni je ova opsada Zagreba kao admiralu malo čudna. To nismo imali ni u ratu, a da bi sada imali.

Osim toga, riječ je o turskom predsjedniku koji je u Bosni prije nekoliko godina izjavio: ‘Otomansko stoljeće na Balkanu je divna priča, a sada je vrijeme da se ta priča obnovi’.

Hrvatska politika u ovom trenutku vrši tuđe interese – tvrdi Lošo i dodaje: ‘Ta izjava turskog predsjednika, za kojeg sam gotovo siguran da ga nitko ne želi primiti, osim kod nas, znači u prijevodu da on provodi svoju geopolitičku strategiju do 2o71. koja je javno objavljena.

A to je tisuću godina od nastanka turskog carstva – rekao je adimiral Domazet Lošo u emisiji ‘Izdvojeno’ Laudato TV. Na samom početku Lošo je primjetio jednu vrlo važnu stvar.

Ni jedan mediji u Hrvatskoj, pa ni oni masovni, nije zapravo objasnio čemu posjeta turskog predsjednika Hrvatskoj, i što se to zapravo događa kod nas.

Pa su tako mediji više davali pažnje tome tko je što obukao ali i samoj blokadi Zagreba koja je u najmanju ruku – smiješna. Što su to mediji i Vlasti zatajile od Hrvata poslušajte u nastavku!
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,