Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ona je dodala malo sode bikarbone u svoj šampon. Ali kad je oprala kosu shvatila je da ovo svi moraju probati!

Ona je dodala malo sode bikarbone u svoj šampon. Ali kad je oprala kosu shvatila je da ovo svi moraju probati!

sampon-soda-bikarbonaDodala je malo sode bikarbone u svoj šampon. Što se desilo nakon što je ona oprala kosu s tom mješavinom?

Velika je stvar o sodi bikarboni nije samo u tome da je puno jeftinija od ostalih kozmetičkih proizvoda na tržištu, već također možete napraviti toliko korisnih stvari s njim, a ona nema nikakve kemikalije u sebi.

Ona je prirodna, tako kada ju stavljate na vaše tijelo, neće vam naškoditi niti malo.

Bit ćete šokirani kada shvatite koliko je vaša kosa počela bolje izgledati od kada ste počeli u šampon stavljati sodu bikarbonu.

Osim što će vam kosa zaista blistati, neće biti izložena štetnim kemikalijama kojih u kozmetičkim proizvodima s mirisom može biti čak više od 4000, što je zastrašujuće.

Osim toga, ti obični šamponi uklanjaju prirodna ulja s vlasi pa ga vlasište pojačano proizvodi.

Dakle, neke od tih stvari mogu biti nove za vas, ali će vam se svidjeti zbog puno iznimnih rezultata koje nude.

Dijelimo s vama nekoliko tajni ljepote kroz uporabu sode bikarbone:

Suha koža

Ako imate suhu i pahuljastu kožu, i morate ju stalno hidratizirati, evo rješenja za vas. Uzmite malo sode bikarbone i pomiješajte ga s vodom dok ne dobijete tijesto. Zatim, nanesite na lice kao normalnu masku ​​i neka tako ostane za oko sat vremena. Zatim isperite i vidjet ćete kako je koža glatka. Pahuljatost nestaje gotovo odmah.

Ova maska nije ograničena samo na lice već se može upotrebljavati i na drugim dijelovima tijela.

Ravna kosa

Ako primijetite da je vaša kosa počinje izgledati dosadno, beživotno i nedostaje taj sjaj kojeg je nekada imala, to se može pripisati previše nagomilavanju kemijskih proizvoda na koži ili u samoj kosi.

Dakle, sljedeći put kada perete kosu sa šamponom, dodajte malo sode bikarbone, i operite kosu. Takva smjesa djeluje kao čisti šampon, nije tako oštra za kosu, i puno je mnogo jeftinija, također.

Meka koža

Ako vam se sviđa sol ua kupanje pomoću koje će vaša koža biti meka, ovo je nešto za vas. Uzmite pola šalice sode bikarbone i stavite u kadu punu vode. Ne samo da će vaša koža biti meka, već će i kupka biti sigurnija za vaše intimne dijelove tijela.

Lijek za stopala

Za kućnu pedikuru, uzeti tri žlice sode bikarbone i pomiješati sa toplom vodom. Zatim dodajte eterično ulje po izboru. Potopite noge u tome sljedećih 30 minuta do sat vremena.

Ako imate one suhe, grube mrlje na nogama, uzmite malo sode bikarbone i pomiješajte s vodom i napravite tijesto. Zatim zalijepite na neravno područe na stopalu da biste se osloboditi mrtve kože.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,