Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TKO STVARNO VLADA SVIJETOM: Britanska kraljica pokazala OBAMI tko je moćniji, tajna služba morala udovoljiti zahtjevu kraljice! (VIDEO)

TKO STVARNO VLADA SVIJETOM: Britanska kraljica pokazala OBAMI tko je moćniji, tajna služba morala udovoljiti zahtjevu kraljice! (VIDEO)

obama-kraljicaPredsjednik SAD-a Barack Hussein Obama možda je jedan od najmoćnijih ljudi na planetu ali čak ni njemu nije sve dozvoljeno

Barem ne ako se pita britansku kraljicu Elizabetu II.

Naime protokol nalaže da Obamu “dok je u zraku” sa svojim helikopterom prati još 5 letjelica.

Pomisao da bi joj 6 helikoptera sletjelo ispred rezidencije na travanjak star 300 godina nikako se nije dopao britanskom monarhu.

Elizabeta II je zbog toga odlučila – mogu 3 helikoptera i nijedan više.

Doduše i ne čudi što je kraljica bijesna jer su joj upravo Obamini helikopteri oštetili travnjak 2011. tijekom službenog posjeta američkog predsjednika britanskoj kruni.

Naime toplina motora i kotači helikoptera su prije 5 godina uništili travu na jednom od najstarijih travnjaka u Britaniji koji je zasađen tijekom vladavine kraljice Ane oko 1700. godine.

Tajna služba u prvom trenutku nije željela prihvatiti zahtjev Elizabete II ali pošto britanska kraljica nije odstupila od svoje namjere, na kraju je Obama popustio.

Bilo kako bilo, ona se brine za svoj travnjak, a Hrvati se ne brinu kada predsjednik Turske napravi prometni kaos u gradu.
 

 
(EPK/NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,