Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TKO STVARNO VLADA SVIJETOM: Britanska kraljica pokazala OBAMI tko je mo─çniji, tajna slu┼żba morala udovoljiti zahtjevu kraljice! (VIDEO)

TKO STVARNO VLADA SVIJETOM: Britanska kraljica pokazala OBAMI tko je mo─çniji, tajna slu┼żba morala udovoljiti zahtjevu kraljice! (VIDEO)

obama-kraljicaPredsjednik SAD-a Barack Hussein Obama mo┼żda je jedan od najmo─çnijih ljudi na planetu ali ─Źak ni njemu nije sve dozvoljeno

Barem ne ako se pita britansku kraljicu Elizabetu II.

Naime protokol nala┼że da Obamu “dok je u zraku” sa svojim helikopterom prati jo┼í 5 letjelica.

Pomisao da bi joj 6 helikoptera sletjelo ispred rezidencije na travanjak star 300 godina nikako se nije dopao britanskom monarhu.

Elizabeta II je zbog toga odlu─Źila – mogu 3 helikoptera i nijedan vi┼íe.

Dodu┼íe i ne ─Źudi ┼íto je kraljica bijesna jer su joj upravo Obamini helikopteri o┼ítetili travnjak 2011. tijekom slu┼żbenog posjeta ameri─Źkog predsjednika britanskoj kruni.

Naime toplina motora i kota─Źi helikoptera su prije 5 godina uni┼ítili travu na jednom od najstarijih travnjaka u Britaniji koji je zasa─Ĺen tijekom vladavine kraljice Ane oko 1700. godine.

Tajna slu┼żba u prvom trenutku nije ┼żeljela prihvatiti zahtjev Elizabete II ali po┼íto britanska kraljica nije odstupila od svoje namjere, na kraju je Obama popustio.

Bilo kako bilo, ona se brine za svoj travnjak, a Hrvati se ne brinu kada predsjednik Turske napravi prometni kaos u gradu.
 

 
(EPK/NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,