Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » VIDEO: UNUTAR 4 MINUTE OBJAŠNJENO ZAŠTO SU SAUDIJSKA ARABIJA I SAD PRESTRAVLJENI ZBOG DOKUMENTA NA 28 STRANICA

VIDEO: UNUTAR 4 MINUTE OBJAŠNJENO ZAŠTO SU SAUDIJSKA ARABIJA I SAD PRESTRAVLJENI ZBOG DOKUMENTA NA 28 STRANICA

obama-arabijaKao što je objavljeno u ponedjeljak, Bijela kuća je jasno naglasila da predsjednik Obama namjerava staviti veto na zakon, koji bi nastavio put kroz Senat, i koji bi otvorio put prema istini koju traže obitelji žrtava 9/11

U potjeri su objavljene tužbe protiv Saudijske Arabije koja je prema američkim dokumantima izvršila terorističke napade.

Nakon što je Saudijska Arabija objavila terorističku prijetnju da će urušiti svjetsku ekonomiju prodajom 750 milijarde dolara vrijednosti u gospodarstvu SAD-a ako se dokumenti izloži javnosti i samim time njihova uloga u napadu 11. rujna 2001. godine.

Svijet se počeo pitati kakva je prokleta uloga Arabije bila u napadu na WTC.

Nakon što su Saudijci zaprijetili, Bijela kuća je odgovorila nježno na teroristički režim i obećala veto na zakon.

“S obzirom na dug popis problema koje smo izrekli… teško je zamisliti scenarij u kojem bi predsjednik potpisao zakon, koji je trenutno u izradi”, rekao je glasnogovornik Bijele kuće Press tajnik Josh Earnest, novinama.

“Zemlja s modernom i velikim gospodarstvom kao što je Saudijska Arabija ne bi imala koristi od destabilizacije globalnog financijskog tržište, kao ni Sjedinjene Države.”


No, koliko je legitimna prijetnja Saudijske Arabije? Masovna prodaja trezorskih zapisa i nekretnina će biti težek potez, pogotovo na način kojim namjeravaju narušiti globalnu ekonomiju.

Iako je sasvim moguće da će Saudijci nastave s njihovim financijskim terorom, postoji još jedna mogućnost zašto se stvari odvijaju na takav način.

“Ako otvarimo mogućnost da pojedinci u SAD-u mogu rutinski početi tužiti ostale vlade, onda se otvaraju mogućnosti da SAD bude neprestano tužena od strane pojedinaca u drugim zemljama”, rekao je Obama u intervjuu za CBS News.

Prema članovima Kongresa na obje strane, i prema šefovima komisije za, ako tih 28-stranic bude pušteno u javnost, promijenit će sve što mislite da znate napadu 11. rujna.

U video pogledajte analizu novinara Ben Swanna iz WGCL Atlanta, u kojem objašnjava zašto se sve to odvija:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,