Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » U Bugarskoj love nelegalne migrante-muslimane i vežu im ruke svinjskim repovima (VIDEO)

U Bugarskoj love nelegalne migrante-muslimane i vežu im ruke svinjskim repovima (VIDEO)

bugarska-obranaSEBE NAZIVAJU “DOBROVOLJAČKE DRUŽINE ZA ZAŠTITU GRANICE, ŽENA I VJERE”

Bugari su u ponečemu – prvaci Europske unije.

Upravo je otkriveno da da je nekolicina njih lovila nelegalne migrante koji su upadali u zemlju iz Turske. A potom ih vezali – svinjskim repovima.

Sve to su snimali i kao video postavili na internet. To je, naravno, pomoglo policiji da im uđe u trag.

U glavnoj ulozi je bio izvjesni Petar Nizamov koji je objasnio da je vidio napravljen prije nekoliko dana. Na manje od kilometar od granice s Turskom.

Vezivanje ruku migrantima (iza leđa) objasnio je time što su “bili malo previše agresivni”.

Svinjski repovi, naravno, nisu slučajni: njima su vezivane ruke migrantima-muslimanima.

Bugarski mediji tvrde da je Nizamov “odranije poznat policiji”.

On i njegovi pajdaši tvrde da su radili za dobro Bugarske. Policiju su optužili da migrante love samo zato da bi im uzeli novac.

Bugarsko državno tužilaštvo je otvorilo istragu i moglo bi optužiti nizami i njegove suučesnike za “nezakonita uhićenja”. A za to se u Bugarskoj mogu dobiti do dvije godine zatvora.

Bugarski premijer Bojko Borisov izjavio je da pogranična policija nastoji kontrolirati djelovanje “dobrovoljačkih odreda koji sprječavaju ulazak ilegalnih migranata u zemlju”. Ipak je naglasio: da će “eventualni slučajevi neljudskog postupanja s nelegalnim migrantima biti kažnjavani po zakonu”.

Ovo je već nova nota: “dobrovoljački odredi”!

Nizamov i njegovi suučesnici sebe nazivaju “građanskom družinom za zaštitu granica, žena i vjere”! Tvrde da im je jedini cilj – da brane državu i njezinu granicu.

 

 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,