Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » BIVŠA SUPRUGA Vladimir Putina Ljudmila Putin tvrdi: ‘PRAVI Putin je mrtav, a zamijenjen je dvojnikom’

BIVŠA SUPRUGA Vladimir Putina Ljudmila Putin tvrdi: ‘PRAVI Putin je mrtav, a zamijenjen je dvojnikom’

putin-zenaProšle godine objavljen je pokušaj da NWO ubije Vladimira Putina, ali pogodili su krivi avion i tako nisu ispunili svoju agendu. Sada je elita završila svoj ​​plan, oni su zapravo došli do Vladimir Putina, on je ubijen i zamijenjen s dvojnikom

Njemački list Die Welt je objavio senzacionalni intervju s bivšom Prvom damom Rusije Ljudmilom Putin. “Moj suprug, na žalost, je već dugo mrtav”, izjavila je ona, a prenosi Conspiracyclub.

“Moram priznati javno, jer više nisam mogla gledati što se događa u njegovo ime. To je strašno, ljudi. Nisu se zaustavljali niti pod svaku cijenu. Bojim se da že sada oni to učiniti meni i kćeri, kao što su i njega ubili. Naša obitelj nije baš savršena.”

“Kad sam se udala, bila sam zaljubljena u obavještajaca. No, stvarnost je sasvim drugačija. Putin je bio zao, okrutan čovjek, tiranin. Nikada me nije primjećivao, jednostavno nije primijetio moje postojanje. Ja sam bila potrebna samo za referencu i sastav obitelji kao majke prema svojoj djeci. Teško mi je govoriti o tome, ali Putin me tukao, ponižavao, ismijavao me. Život s njim je bio mučenje.”

“Pokušala sam se boriti, ne samo podnijeti zahtjev za razvod. Ali ovom čovjeku nije ništa bilo sveto. Ako me želio ušutkati, on me predao u psihijatrijsku kliniku. Ja je prošla kroz sve krugove pakla … opojnih droga, psihotropnih tvari, nasilničkog ponašanja. Dugo sam bila zatvorena u zatvoru dugo vremena i dugo nisam vidjela sunčevu svjetlost i dugo nisam vidjela ljude. Još uvijek se sjećam tog užasa.”

“No, sve je počelo nakon njegove smrti.”

“Prije toga je bilo vrlo teško razdoblje. Još sam se više povukla u sebe. Mjesec dana prije njegove smrti u noći, bez upozorenja doveli su moje kćeri.”

“A onda je on potpuno nestao. Noću su došli kući, neki ljudi – neke od njih sam znala, a neke vidjela prvi put.”

Sve su pretresli naopačke u kući, pregledali sve moje dokumente, i svi zidovi u kući su bili raskopani. Rekli su mi samo jednu stvar: “Ako želiš živjeti – šuti”

“Na sva pitanja o mojem mužu kratko mi je odgovoreno i da se on morao povući u interesu nacionalne sigurnosti  i da mi se ne isplati ni s kim raspravljati.”

“Nekoliko dana kasnije došao je svoj ​​prvi … zamjenik. Kasnije sam saznala da je ubojstvo Vladimira pripremano već dugo vremena, i da je eliminiran u trenutku kada je prvi blizanac bio gotovo spreman da zauzme njegovo mjesto. Izvana, bio je, naravno, vrlo poput Putina – Bila sam impresionirana. Ali to je biola sasvim druga osoba.”

“Oni su nekako uspjeli pronaći djevojke. A ja sam izdala ultimatum – ili ću igrati ulogu odane supruge ili ja ili kćeri nećemo više živjeti. Nisam imala izbora. Prvo sam pokušavala izbjeći javne događaje. Nagrizajuću pozornost medija, intriga i ogovaranja – sve mi se to zgadilo. Ali pretvarati se da sam supruga drugog muškarca je bilo još gore.”

“Tako su oni čak pripremili i moju dvojnicu – ako ja budem govorila nešto što nije planirano u scenariju. Da su imali vremena napraviti moju dvojnicu sa više ili manje uspješnosti, oni bi me ubili već davno.”

 ”Razvod” je bio moj spas. Sada živim u inozemstvu, dobro sam. Ali bojim se onoga što se događa s Rusijom.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,