Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » MINISTAR OBRANE: Hrvatska je ponovo u ratu!

MINISTAR OBRANE: Hrvatska je ponovo u ratu!

rat-hrvatskaSvakih 25 godina na Balkanu izbije novi sukob ili rat, no neki bi voljeli da se stalno ratuje, valjda je to sada u trendu

Ministar unutarnjih poslova Josip Buljević u sinoćnjem se Dnevniku HTV-a osvrnuo na sedmu obljetnicu hrvatskog članstva u NATO-u.

“Od samih početaka sudjelujemo u mirovnim operacijama od Afganistana, Sirije, Kosova… U Afganistanu je trenutačno 106 pripadnika Oružanih snaga, na Kosovu njih 22″, kazao je Buljević.

Ministar je istaknuo kako se prije sedam godina činilo da su prijetnje daleko od granica NATO saveza i daleko od naših granica, dok je danas situacija drugačija.

“Izrazito radikalne prijetnje došle su do granica NATO-a, na istoku Europe se suočavamo sa situacijom da nepovredivost granica više nije aksiom.

Na jugoistočnom krilu Saveza suočavamo se sa stvaranjem terorističke zloćudne tvorevine koja krši sve civilizacijske norme.

Duboko unutar Europe suočavamo se sa svim oblicima specijalnog, hibridnog, psihološkog ratovanja. Članice NATO-a trebaju biti svjesne da se nalazimo u neobjavljenom ratu”, rekao je Buljević.

KOMENTAR1:
Pa slično je bilo i u devedesetima, kada se ratno stanje nikada nije proglasilo, ali je uvijek važno biti u nekom “ratu koji teče”. Kako bi se inače provodio projekt Zajedničarske Domohebne Sigurnosti, bez neke jače reakcije publike. Ništa novo. NNNI. Kad može Papa prošle godine već dvaput spominjati treći svjetski rat “koji teče”, što ne bi i i ovaj mladi nadobudnik.

KOMENTAR2:
Pa je, u ratu smo, NATO vodi rat za osvajanje Rusije i bliskog istoka, odnosno postavljanje Kviskinšjih vlasti, priprema u vidu obojenih revolucija je odrađena, Hrvatski vojnici također sudjeluju u osvajanju vojno podržavajući Kvislinške režime u Afganistanu, Siriji i na Kosovu, u međuvremenu NATO provodi operaciju GLADIO 2 organizirajući teroristikje napade muslimana iz USIL-a isto ka šta je 1970-ih organizira terorizam komunista iz Crvenih Brigada. Zapadna odnosno NATO propaganda je koordinirana po svim NATO zemljama ali više nije niti providna nego smišna tako da Kolindica izgleda ne ka lutka na koncu nego ka ono šta se navuče na ruku i prstima se otvaraju usta.
 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,