Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » MINISTAR OBRANE: Hrvatska je ponovo u ratu!

MINISTAR OBRANE: Hrvatska je ponovo u ratu!

rat-hrvatskaSvakih 25 godina na Balkanu izbije novi sukob ili rat, no neki bi voljeli da se stalno ratuje, valjda je to sada u trendu

Ministar unutarnjih poslova Josip Buljevi─ç u sino─çnjem se Dnevniku HTV-a osvrnuo na sedmu obljetnicu hrvatskog ─Źlanstva u NATO-u.

“Od samih po─Źetaka sudjelujemo u mirovnim operacijama od Afganistana, Sirije, Kosova… U Afganistanu je trenuta─Źno 106 pripadnika Oru┼żanih snaga, na Kosovu njih 22″, kazao je Buljevi─ç.

Ministar je istaknuo kako se prije sedam godina ─Źinilo da su prijetnje daleko od granica NATO saveza i daleko od na┼íih granica, dok je danas situacija druga─Źija.

“Izrazito radikalne prijetnje do┼íle su do granica NATO-a, na istoku Europe se suo─Źavamo sa situacijom da nepovredivost granica vi┼íe nije aksiom.

Na jugoisto─Źnom krilu Saveza suo─Źavamo se sa stvaranjem teroristi─Źke zlo─çudne tvorevine koja kr┼íi sve civilizacijske norme.

Duboko unutar Europe suo─Źavamo se sa svim oblicima specijalnog, hibridnog, psiholo┼íkog ratovanja. ─îlanice NATO-a trebaju biti svjesne da se nalazimo u neobjavljenom ratu”, rekao je Buljevi─ç.

KOMENTAR1:
Pa sli─Źno je bilo i u devedesetima, kada se ratno stanje nikada nije proglasilo, ali je uvijek va┼żno biti u nekom “ratu koji te─Źe”. Kako bi se ina─Źe provodio projekt Zajedni─Źarske Domohebne Sigurnosti, bez neke ja─Źe reakcije publike. Ni┼íta novo. NNNI. Kad mo┼że Papa pro┼íle godine ve─ç dvaput spominjati tre─çi svjetski rat “koji te─Źe”, ┼íto ne bi i i ovaj mladi nadobudnik.

KOMENTAR2:
Pa je, u ratu smo, NATO vodi rat za osvajanje Rusije i bliskog istoka, odnosno postavljanje Kviskin┼íjih vlasti, priprema u vidu obojenih revolucija je odra─Ĺena, Hrvatski vojnici tako─Ĺer sudjeluju u osvajanju vojno podr┼żavaju─çi Kvislin┼íke re┼żime u Afganistanu, Siriji i na Kosovu, u me─Ĺuvremenu NATO provodi operaciju GLADIO 2 organiziraju─çi teroristikje napade muslimana iz USIL-a isto ka ┼íta je 1970-ih organizira terorizam komunista iz Crvenih Brigada. Zapadna odnosno NATO propaganda je koordinirana po svim NATO zemljama ali vi┼íe nije niti providna nego smi┼ína tako da Kolindica izgleda ne ka lutka na koncu nego ka ono ┼íta se navu─Źe na ruku i prstima se otvaraju usta.
 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,