Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » DOBRO POSLUŠAJTE OVO: Amerika Upravo Proglasila Rusiju većom prijetnjom od ISIS-a, utirući put smrtonosnom vječnom ratu

DOBRO POSLUŠAJTE OVO: Amerika Upravo Proglasila Rusiju većom prijetnjom od ISIS-a, utirući put smrtonosnom vječnom ratu

rusija-terorizamAmerika je na koljenima, i treba im još veći i krvoločniji vječni rat da bi zadržali već ionako poljuljano samopouzdanje svjetskog policajca

Umirovljeni američki zrakoplovni Air Force potpukovnik Karen Kwiatkowski nedavno je ponudio relevantnih uvid u intervjuu za RT o tome zašto će Rusija i dalje biti tako ocrnjena od strane Pentagona i američkih medija podjednako.

“Pentagon treba i želi da Rusija bude sljedeći veliki neprijatelj i da su naoružava protiv njega i povećava svoj ratni budžet protiv nje. Naravno, razgovarali smo dugo o Kini i Kini igra važnu ulogu kao neprijateljski izbor za američku vojsku. Međutim, Rusija je idealan u nekom dijelu, jer mi ne uvozimo puno stvari iz Rusije, dijelom i zbog toga što nemamo odnos dužnika prema Rusiji kako to imamo s Kinom. Dakle, Rusija se čini vrlo povoljnim neprijateljem za Pentagon u smislu svoje misije, njegova proračuna i obavještajne organizacije.”

Na konferenciji za medije ovog tjedna, američki ministar obrane Ashton Carter podupirač gore navedenog pukovnika zviždača i citirao izjavu američke vojske iz 2016.. U izjavi, SAD proglašava Rusija najvećom prijetnjom u svijetu.

Unatoč terorističkim napadima i prijetnji ISIS-a širom Zapada, uključujući i unutar Amerike, Pentagon je proglasio Rusiji većom prijetnjom. Naime, Rusija, Kina, Sjeverna Koreja i (smiješno) Iran – sve zemlje koje nisu učinile ništa SAD-u, a smatraju se od te iste većom prijetnjom od Islamske države.

Nastavljajući u svom intervjuu za RT, koji je bio prije izdavanja Izjave, potpukovnik Kwiatkowski je objasnio točno zašto su ti psihopati pune ratni bubanj najboljih svjetskih vojnih supersila – novcem.

“Pentagon treba tu vrstu neprijatelja” Kwiatkowski je nastavio. “A [američki ministar obrane] Ashton Carter, ako slušate što on govori stalno – čak i od početka kada je bio postavljen u uredu – njegov posao je prikupljanje sredstava, baš kao i posao predsjednika sveučilišta nije obrazovanje, nego prikupljanje sredstava.

Ashton Carterov posao je prikupljanje sredstava, a on to radi kroz ovaj proces identificiranja, guranja, i proglašavanja neprijatelja koji će opravdati američki proračun.”

Ubrzo nakon što je Carter riskantno proglasio Rusiju kao državnog neprijatelja broj jedan, Obama, dobitnik Nobelove nagrade za mir, odgovorio je na isti način.

Iako to može biti sjajna vijest za proizvođače oružja i plaćenike, to je vrlo opasna vijest za ostatak svijeta. Jedna strateški loša procjena mogla bi rezultirati spiralnim događajima drastično izvan kontrole.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,