Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » MAĐARI DAVNO POKAZALI ŠTO MISLE O MONSANTU: Uništili i zapalili sva polja zagađena GMO kukuruzom!

MAĐARI DAVNO POKAZALI ŠTO MISLE O MONSANTU: Uništili i zapalili sva polja zagađena GMO kukuruzom!

kukuruz-madjarskaDok druge države, pale uništavaju i izbjegavaju GMO, u Hrvatskoj svi šute i još gore, tek ga najavljuju!

Dok su Hrvati strahovali da bi premijer Orešković mogao plodnu Slavoniju dati Monsantu i to u trenutku kada sve druge zemlje zaziru od ove mračne korporacije, Mađarska nam je i tu pokazala primjer kako se postaviti i očuvati em zemlju, em zdravlje ljudi. Naime, Mađarska je otkrivši GMO zasade iste odmah uništila i zapalila.

Nakon što je utvrđeno da se radilo o 1000 jutara kukuruza posađenog iz genetski modificiranog sjemenja Mađari su odmah spalili sav kukuruz, jer je kao i u Hrvatskoj genetski modificirano sjeme zabranjeno Zakonom.

Međutim, iako je u Hrvatskoj GMO zabranjen, on se na veliko koristi u eksperimentalne svrhe već nekoliko godina, i na to nitko ne reagira jer Hrvati nisu kao Mađari i hrvatska Vlast će za razliku od mađarske radije izložiti Slavoniju smrti, nego zaštiti hrvatske građane. Izdaja će biti potvrđena da je premijer Orešković zaista 10 tisuća hektara hrvatske zemlje da Monsantu kao što je najavljeno.

Inspekcija je u Mađarskoj među sjemenjem pronašla i Pioneer Monsantovo GMO sjeme i nasade. Prema Zakonu krenulo se u uništavanje prije nego se počne nekontrolirano širiti državom.

Slobodno kretanje roba unutar EU znači da vlasti neće moći u potpunosti istražiti kako je sjeme stiglo u Mađarsku, ali oni će sada pristupiti provjeri gdje je sve ta roba na području Mađarske stavljena na tržište. Regionalni javni radio izvijestio je da bi moglo biti zasijano na tisuće hektara sjemena dvije vodeće međunarodne korporacije.

A slično je stanje i u Hrvatskoj gdje su hrvatski pčelari još prošle godine obavijestili javnost o nekontroliranima nasadima GMO soje iz bjelovarsko-bilogorske županije, na koje baš nitko nije reagira, baš kako su sve institucije šutjele kada je MONSANTO donirao Slavoncima sjeme koje u biti u Hrvatskoj nije ni dozvoljeno.

Jedno je sigurno. Dok se mnoge države u ovom trenutku bude i shvaćaju da politika Europske unije postaje zaista ropska i manipulativna hrvatska vlast potpuno slijepa objeručke prima sve što joj se nudi, iako to znači ugrožavanje opstanka hrvatskog naroda!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,