Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » MA─ÉARI DAVNO POKAZALI ┼áTO MISLE O MONSANTU: Uni┼ítili i zapalili sva polja zaga─Ĺena GMO kukuruzom!

MA─ÉARI DAVNO POKAZALI ┼áTO MISLE O MONSANTU: Uni┼ítili i zapalili sva polja zaga─Ĺena GMO kukuruzom!

kukuruz-madjarskaDok druge dr┼żave, pale uni┼ítavaju i izbjegavaju GMO, u Hrvatskoj svi ┼íute i jo┼í gore, tek ga najavljuju!

Dok su Hrvati strahovali da bi premijer Ore┼íkovi─ç mogao plodnu Slavoniju dati Monsantu i to u trenutku kada sve druge zemlje zaziru od ove mra─Źne korporacije, Ma─Ĺarska nam je i tu pokazala primjer kako se postaviti i o─Źuvati em zemlju, em zdravlje ljudi. Naime, Ma─Ĺarska je otkriv┼íi GMO zasade iste odmah uni┼ítila i zapalila.

Nakon ┼íto je utvr─Ĺeno da se radilo o 1000 jutara kukuruza posa─Ĺenog iz genetski modificiranog sjemenja Ma─Ĺari su odmah spalili sav kukuruz, jer je kao i u Hrvatskoj genetski modificirano sjeme zabranjeno Zakonom.

Me─Ĺutim, iako je u Hrvatskoj GMO zabranjen, on se na veliko koristi u eksperimentalne svrhe ve─ç nekoliko godina, i na to nitko ne reagira jer Hrvati nisu kao Ma─Ĺari i hrvatska Vlast ─çe za razliku od ma─Ĺarske radije izlo┼żiti Slavoniju smrti, nego za┼ítiti hrvatske gra─Ĺane. Izdaja ─çe biti potvr─Ĺena da je premijer Ore┼íkovi─ç zaista 10 tisu─ça hektara hrvatske zemlje da Monsantu kao ┼íto je najavljeno.


Inspekcija je u Ma─Ĺarskoj me─Ĺu sjemenjem prona┼íla i Pioneer Monsantovo GMO sjeme i nasade. Prema Zakonu krenulo se u uni┼ítavanje prije nego se po─Źne nekontrolirano ┼íiriti dr┼żavom.

Slobodno kretanje roba unutar EU zna─Źi da vlasti ne─çe mo─çi u potpunosti istra┼żiti kako je sjeme stiglo u Ma─Ĺarsku, ali oni ─çe sada pristupiti provjeri gdje je sve ta roba na podru─Źju Ma─Ĺarske stavljena na tr┼żi┼íte. Regionalni javni radio izvijestio je da bi moglo biti zasijano na tisu─çe hektara sjemena dvije vode─çe me─Ĺunarodne korporacije.

A sli─Źno je stanje i u Hrvatskoj gdje su hrvatski p─Źelari jo┼í pro┼íle godine obavijestili javnost o nekontroliranima nasadima GMO soje iz bjelovarsko-bilogorske ┼żupanije, na koje ba┼í nitko nije reagira, ba┼í kako su sve institucije ┼íutjele kada je MONSANTO donirao Slavoncima sjeme koje u biti u Hrvatskoj nije ni dozvoljeno.

Jedno je sigurno. Dok se mnoge dr┼żave u ovom trenutku bude i shva─çaju da politika Europske unije postaje zaista ropska i manipulativna hrvatska vlast potpuno slijepa objeru─Źke prima sve ┼íto joj se nudi, iako to zna─Źi ugro┼żavanje opstanka hrvatskog naroda!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,