Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POBUNA ŽENA: Žena koja napravi abortus nije kažnjena, a majka koja odbije cjepivo se kažnjava?!

POBUNA ŽENA: Žena koja napravi abortus nije kažnjena, a majka koja odbije cjepivo se kažnjava?!

abortus-ilegalProbijena feministička laž! Trump uzvratio da žene koje ga ilegalno učine moraju snositi neku kaznu, inače ništa nema smisla.

Bez obzira na to hoće li Donald Trump pobijediti i čiji je taj čovjek zapravo igrač, činjenica je da se se Amerika diže na noge nakon svake njegove izjave jer Trump otvoreno progovara o ekipi koja pri vrhu svjetske vlasti kroji ovaj svijet po svojim nevjerojatno bolesnim idejama koje normalan čovjek više ne može ignorirati.

Naime, Trump je izjavio da ako se promjene zakoni o abortusu, žene koje ga ilegalno učine moraju snositi neku kaznu, inače ništa nema smisla. Ipak je to ubojstvo djeteta u utrobi majke. Na noge se naravno digla cijela ergela feministica koje antiznanstveno viču: moje dijete je moje tijelo.

Međutim javljaju se i oni koji primjećuju golemi apsurd društva, koji se u Hrvatskoj također događa. Naime, ako majka strašnim metodama ubije i nasilno izvuče dijete iz svoje utrobe, to nije problem jer majka ima pravo na odluku. Međutim, ako ta ista majka odbije cijepiti svoje dijete završava na sudu? Američki mediji doslovno gore zbog ovog apsurda jer javile su se majke koje ne štite te vrle feministice kada je u pitanju odluka majke u vezi cjepiva!

Uzmite samo slučaj šestomjesečnog dojenčeta, koje je paralizirano i kojemu je mozak oštećen od koktela od osam cjepiva danih sve odjednom, o čemu je progovorila jedna majka, a prenosi Natural News.

U nježnoj dobi od šest mjeseci, njezina kći dobila je osam doza cjepiva i tako gotovo umrla. Majka napominje da je beba bila potpuno zdrava prije dobivanja tih cjepiva, a ima i dokaze. Ona sada pati od paralize i moždanog oštećenja. Majka kaže da joj je neurologija rekla kako oni nisu imali razloga da bi zaustavili monstruozno cijepljenje njezine kćeri iako je općepoznato da cjepiva koja je dobila mogu izazvati ozbiljna oštećenja.

Naprotiv, liječnici su inzistirali da unatoč reakcijama primi sva cjepiva koja Zakon nalaže. U narednim posjetima djeteta liječniku ,liječnici su uvjeravali majku da će dijete procijepiti i protiv njezine volje, što su naposljetku učinili i ostavili bebu u još gorem stanju – potpuno uništenog života.

Majka malene djevojčice tvrdi da joj u borbi protiv države koja je skoro ubila njezinu kčer nije pomogao nitko, a razne feminističke udruge okretale su glavu. Sada je ta priča izašla na površinu i ova majka, koja je inače za izbor poziva feministice da stanu i u obranu njihovih prava i izbora kada su u pitanju djeca. Jer ako se toliko mogu zalagati za legalnu smrt djeteta pod srcem majke u ime slobode izbora neka stanu i uz nju, majku koja tu slobodu nije imala i kojoj je dijete oštećeno zbog Zakona.

Međutim to se nije dogodilo. Jer današnje feministice vole smrt, i u utrobi majke,i od cjepiva samo zato što je feminizam projekt monstruozne ‘depopulacije’ projekta koji želi pogubiti čovjeka.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,