Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVI TREND! BLOGGERICA SLAVI SVOJ ‘PREDOBAR’ ABORTUS: ‘TO JE RADOSNO ISKUSTVO KOJE ME OSNAŽILO’

NOVI TREND! BLOGGERICA SLAVI SVOJ ‘PREDOBAR’ ABORTUS: ‘TO JE RADOSNO ISKUSTVO KOJE ME OSNAŽILO’

abortus-slavljeRoditeljstvo je danas vrlo teško mladim ljudima koji žele “živjeti”, no varka života kao takvog leži u življenju kroz nebitne stvari, trošenje vremena na nebitne događaje, da bi jednog dana postali ono što mislimo da bi trebali biti

Blogerica Kristen Brown je ilustrirala svoj abortus u američkoj “klinici smrti” člankom na Facebooku sa slikama smiley-a i bocama šampanjca.

Bez obzira na vaše stavove o pobačaju, slaveći čin koji završava ljudski život kao “veseo” i “radostan” je potpuno bezvrijedno, piše Infowars.

No, ljevičarska blogerica Kristen V. Brown je osjetila potrebu izraziti se u posljednjem primjeru, te isti taj primjer govori kako liberali pokušavaju skrenuti pozornost sa ove trijezne odluka i pretvoriti ga u razlog za slavlje.

Naslov “Imala sam pobačaj i to je bio potpuno radosno iskustvo”, članak, objavljen na Fusion.net je ilustriran sa slikom smajlića, konfeta sa zabave i bocama šampanjca.

Kako srezati ovu dugu i morbidnu priču, ukratko, Kristen Brown je hodala sa čovjekom za kojeg je izgubila interes nakon što je on “kupio kuću i štene i jasno izrazio volju da započne obiteljski život.”

Međutim, budući da je napravila klasični čin, Kristen se susrela sa tim čovjekom tjedan dana kasnije i završila u krevetu imajući pijani seks bez korištenja kondoma.

Već sljedećeg dana, Kristen je zakazala termin za STD testiranje, blokirala njegov broj, skinula ga sa liste prijatelja na Facebooku, i iskreno se nadala da ga nikad više neće vidjeti.”

Nakon što je posjetila “Planirano roditeljstvo” i imala je pobačaj “, sve je opet bilo u redu”.

“Osjećala sam se moćnom, kao da nije bilo zapreka koje ne mogu prebroditi. Osjetila sam dubok osjećaj slobode, znajući da je moja jedina odgovornost za samu sebe. Obuzela me sa zahvalnost i optimizmom i novo otkriveni osjećaj kontrole. Osjećaala sam se odlično”, piše ona nakon abortusa u “Klinici smrti”.
 

 
Brown je napala akriviste protiv prava da pobačaj koji kažu da abortus ne treba tretirati kao “radosno iskustva”, pišući da je njezina odluka da prekine trudnoću bilo “samo olakšanje”, te da je pobačaj dopustio da nastavi život kakav je htjela, i postane osoba kakva je htjela biti”.

“Ne bih to nazvao tamnom ili bolnom odlukom. Zapravo, mislim da bih ju trabala nazvati radosnom”, zaključuje ona.

Posjetimo se primjera u 2014, savjetnica klinike za abortus u New Jersey je proslavila svoj ​​vlastiti pobačaj objavivši ga na YouTubeu kako bi se sjećala na svoju “posebnu uspomenu”.

Još puno primjera možemo navesti, no pitanje je tko je tu u pravu i čemu veselje?

Tvrdeći da je abortus je dio ženskih prava na izbor onoga i što ona radi sa svojim tijelom, je jedna stvar.

Tvrdeći da je prekid ljudskog života “radosna” i “osnaživajuća” stvar, to je ludost.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,