Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ŠOKANTNA ISTINA: Kemoterapija će vas ubiti i prije nego što bi to mogao učiniti rak

ŠOKANTNA ISTINA: Kemoterapija će vas ubiti i prije nego što bi to mogao učiniti rak

kemoterapija-pacjentIspričat ću vam zanimljivu priču i (uznemirujuću) statistiku: Kad gore postane najgore, tri od četiri liječnika je spremno odbiti kemoterapiju kada bi oni bolovali od raka

Zašto? Budući da bi vas kemoterapija mogla ubiti prije nego bi to mogao napraviti rak.

Kemoterapija uništava imunološki sustav, ostavljajući vas ranjivim na obične viruse i bakterije koji inače ne bi ni uzrokovali infekciju. Prehlada može dovesti do upale pluća i smrti, zahvaljujući otrovnom učinaku kemoterapije na vaše bijele krvne stanice, piše Newstarget.

Do statistika o smrti od kemoterapije je teško doći, jer su bolnice i onkolozi uvijek krive da je “rak” uzrok smrti. Čak i ako je stvarni uzrok smrti je infekcija ojačana sa ozbiljno oslabljenim imunološkim sustavom, medicinski krivac će i dalje službeno biti “širenje raka.”

Imunološki sustav postaje toliko slab nakon doza toksične kemoterapije da bi vaša posteljina na krevetu mogla sadržavati patogene koji bi u konačnici mogli dovesti do smrti.

Kemoterapija će vas ubiti – ali postoje i drugi načini

Tretmani za liječenje protiv raka koje nam gura zapadna medicina također otkrivaju još jednu zabrinjavajuću činjenicu – ljudi koji se bore protiv raka stvarno NEMAJU rak na prvom mjestu.

No, liječnici, onkolozi i rendgenski tehničari i dalje pogrešno tumače rezultate laboratorijskih testova i prisiljavaju ljude na štetnu kemoterapiju, zračenje ili operaciju – sve dok se ne obogati milijarde dolara vrijedna medicinska mašinerija.

Srećom, postoje načini da se preokrenu rak koji ne uključuju izlaganje tijela sintetičkim otrovima. Ulje konoplje, organsko sirovo kokosovo ulje, Reishi gljive, Chaga gljive, kanabis sativa, aloe i izvorska voda bez fluorida mogu pomoći.

Liječnici jednostavno nemaju namjeru reći vam o svim tim prirodnim tretmanima s obzirom da bi otkrili nešto što im očito neće donijeti im novac.

Nažalost, rak je američki vodeći uzrok smrti za ljude ispon 85 godina starosti.

Kod oko 40% muškaraca i žena će se u životu dijagnosticirati neki od oblika raka. Trinaest milijuna Amerikanaca trenutno ima dijagnozu raka, a 66% onih kojima se dijagnosticira prežive preko pet godina, što ih već čini “preživjelima od raka”, čak i ako umru sljedećeg dana.

Predoziranje kemikalijom koja se upotrebljava u kemoterapiji, a u kojoj nitko ne zna što se nalazi, je “prava stvar”, i to ubija ljude.

Razmislite o svojim odlukama, i razmislite o njima dobro. Samo zato što su prirodni tretmani potisnuti od strane Big Pharme, ne znači da oni ne liječe.

Vaše zdravlje će uvijek biti vaš izbor.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,