Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » HRVATSKI OBAMACARE: Hrvati, sad ─çete vidjeti kako je u Americi – tko nema novca, taj umire

HRVATSKI OBAMACARE: Hrvati, sad ─çete vidjeti kako je u Americi – tko nema novca, taj umire

time-oreskovicNakon ┼íto je ministarstvo zdravlja potvrdilo kako ─çe od 1. svibnja pove─çati cijenu dopunskog osiguranja sa 70 na 89 kuna, ┼Żivi zid je tu novost iskomentirao na svojem Facebook profilu

Amerikanizacija Hrvatske je po─Źela otkada je premijer postao korporativni lutak, sa ameri─Źkim na─Źinom pupravljanja dr┼żave. Hrvatska ─çe uskoro promjeniti zdravstveni sustav sukladno “Obamacare” Zdravstvene za┼ítite u Americi, samo ─çe se on kod nas zvati ORE┼áKOVICCARE.

Obamacare, koji je slu┼żbeno poznat pod nazivom Zakon o za┼ítiti i pristupa─Źnoj skrbi pacijenata, program je zdravstvenog osiguranja koji su uz jednoglasno protivljenje republikanaca u Kongresu izglasali ameri─Źki predsjednik Barack Obama i kongresni demokrati.

“DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE POSKUPIT ─ćE 30%!

Zdravstvena usluga vam ne─çe biti 30% bolja. Unato─Ź poskupljenju, imat ─çete puno manja prava, a za bolju zdravstvenu za┼ítitu ─çete morati jo┼í ekstra uzeti privatno zdravstveno osiguranje.

Naravno da ─çe privatnik uvijek na─çi neku stavku u ugovoru za┼íto vam ne bi trebali platiti tro┼íkove lije─Źenja ukoliko oni budu previsoki.

┼Żivi Zid je jedina stranka koja se borila protiv privatizacije zdravstva, al’ nas su nazivali populistima i anarhistima.

Sada ─çe na┼żalost siroma┼íni ljudi umirati jer ne─çe mo─çi pla─çati tro┼íkove lije─Źenja.

Sada ─çe Hrvati vidjeti kako je to ┼żivjeti u Americi. Tko nema novaca, taj umire”, objavio je ┼Żivi zid.

obamacare-hrvatska-zivi-zid
 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,