Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » HRVATSKI OBAMACARE: Hrvati, sad ćete vidjeti kako je u Americi – tko nema novca, taj umire

HRVATSKI OBAMACARE: Hrvati, sad ćete vidjeti kako je u Americi – tko nema novca, taj umire

time-oreskovicNakon što je ministarstvo zdravlja potvrdilo kako će od 1. svibnja povećati cijenu dopunskog osiguranja sa 70 na 89 kuna, Živi zid je tu novost iskomentirao na svojem Facebook profilu

Amerikanizacija Hrvatske je počela otkada je premijer postao korporativni lutak, sa američkim načinom pupravljanja države. Hrvatska će uskoro promjeniti zdravstveni sustav sukladno “Obamacare” Zdravstvene zaštite u Americi, samo će se on kod nas zvati OREŠKOVICCARE.

Obamacare, koji je službeno poznat pod nazivom Zakon o zaštiti i pristupačnoj skrbi pacijenata, program je zdravstvenog osiguranja koji su uz jednoglasno protivljenje republikanaca u Kongresu izglasali američki predsjednik Barack Obama i kongresni demokrati.

“DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE POSKUPIT ĆE 30%!

Zdravstvena usluga vam neće biti 30% bolja. Unatoč poskupljenju, imat ćete puno manja prava, a za bolju zdravstvenu zaštitu ćete morati još ekstra uzeti privatno zdravstveno osiguranje.

Naravno da će privatnik uvijek naći neku stavku u ugovoru zašto vam ne bi trebali platiti troškove liječenja ukoliko oni budu previsoki.

Živi Zid je jedina stranka koja se borila protiv privatizacije zdravstva, al’ nas su nazivali populistima i anarhistima.

Sada će nažalost siromašni ljudi umirati jer neće moći plaćati troškove liječenja.

Sada će Hrvati vidjeti kako je to živjeti u Americi. Tko nema novaca, taj umire”, objavio je Živi zid.

obamacare-hrvatska-zivi-zid
 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,