Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Do sada još neviđen snimak ruskih zračnih udara! Teroristi bježe ali nemaju gdje pobjeći! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Do sada još neviđen snimak ruskih zračnih udara! Teroristi bježe ali nemaju gdje pobjeći! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

rusija-helikopterStratfor navodi da je Rusija na avio bazu u Siriji prebacila nove borbene helikoptere Mi-28 i Ka-52, koji mogu vršiti zadatke zaštite objekata, ali i da provode izviđanje, realiziraju spasilačke operacije i pružaju podršku kopnenim snagama

Rusija planira zadržati svoju vojnu nazočnost u Siriji, tvrde stručnjaci privatne istraživačko-analitičke tvrtke Stratfor.

Svoju tvrdnju oni potkrepljuju snimcima avio baze u Latakiji i bazama u luci Tartus od 17. ožujka, na kojima se može vidjeti razvoj infrastrukture vojnih objekata: betoniranje površina, kapitalna izgradnja i podizanje novog kontrolnog punkta.

Dosad je iz Sirije povučeno oko četvrtine ruskog zrakoplovstva, objavio je Stratfor, a prenose mediji.

Nakon što je 14. ožujka objavila da će iz Sirije povući svoju avijaciju, Rusija ipak još nije povukla zrakoplove Su-30 i Su-35 i nastavila je bombardiranje podržavajući sirijske vladine snage u borbama protiv Islamske države oko Palmire, navodi se u istraživanju, a prenose mediji.

Osim toga, Moskva je istaknula da će sustavi PZO ostati na istim položajima, što stručnjaci potvrđuju snimkom aktivne baterije S-400, piše Stratfor.

Stručnjaci također ističu da se ne primjećuje značajno kretanje tehnike u luci Tartus.

Tvrtka objavljuje snimke vojne tehnike, koja je spremna za transport. Pritom ukazuje na nepostojanje teške artiljerije i borbenih oklopnih vozila koje je Rusija prebacila ovamo.

Stručnjaci zaključuju da bi oni mogi biti predati Damasku kao podrška vladinim snagama, kao što je učinjeno posljednjih mjeseci s tenkovima i artiljerijom, prenose mediji.

Pogledajte kako Rusija postupa sa teroristima u Siriji. (uzemirujući video):
 

 

 
(Vesti-online.com/uredio:NSP)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,