Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » Robert De Niro oštro protiv cijepljenja: ‘Cijepljenje je donijelo mojem djetetu autizam!’

Robert De Niro oštro protiv cijepljenja: ‘Cijepljenje je donijelo mojem djetetu autizam!’

de-niro-cijepljenjeRobert De Niro je bio prisiljen objasniti svoje stavove protiv cjepiva usred velike medijske oluje oko tvrdnje da cjepivo uzrokuju autizam

Različiti mediji su osudili dokumentarac Andrew Wakefielda “Cijepljenje: Od zataškavanje do katastrofe” (Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe) – prikazat će se na Tribeca Film Festivalu – čiji je suosnivač Robert De Niro.

U osobnoj izjavi je obranio izbor tako osjetljivog filma:

“Grace i ja imamo dijete s autizmom i vjerujemo da je važno postavljati sva pitanja koja okružuju uzroke autizma te o njima otvoreno govoriti i raspravljati”.

Truthkings.com izvještava:

“Tribeca ‘SVP komunikacije” nam je poslala sljedeći odgovor izravno od De Nira i njegove supruga, Grace.

“Grace i ja imamo dijete s autizmom i vjerujemo da je važno postavljati sva pitanja koja okružuju uzroke autizma te o njima otvoreno govoriti i ispitivati”

“U 15 godina otkako je osnovan Tribeca Film Festival, nikad nisam pitao koji će film biti prikazan ili bio uključen u izradu rasporeda festivala.”

Međutim, ovaj film je vrlo osoban za mene i moju obitelj, i ja želim potaknuti raspravu, zbog čega smo prikazali film “VAXXED”. Nisam osobno obožavatelj tog filma, niti sam protiv cijepljenja; ja sam samo omogućujem priliku za razgovor oko tog pitanja. “

Film Andrew Wakefielda je bio predmet pod povećalom mainstream medija otkako je Tribec festival otkrio svoju namjeru da prikaže film.

Neki nagađanja postoje, iako je potvrđeno, da je Leonardo DiCaprio financirao i progurao ovaj film.

Najava filma na festivalu Robert De Nir nam govori u najmanju ruku, da on smatra vezu cjepiva i autizma realnom i stvarnom, kao potencijalni problem.

Pozati portali Jezebel, Salon i LA Times su svi osudili odluku De Nira. Zbunjujući stav od strane mainstream medija osudio je emitiranja različitih stavova o cijepljenju, a to ne znači da su novinari ostali zatečeni. To je totalno licemjerstvo.

Pogledajte Trailer filma:
 

 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,