Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » Robert De Niro o┼ítro protiv cijepljenja: ‘Cijepljenje je donijelo mojem djetetu autizam!’

Robert De Niro o┼ítro protiv cijepljenja: ‘Cijepljenje je donijelo mojem djetetu autizam!’

de-niro-cijepljenjeRobert De Niro je bio prisiljen objasniti svoje stavove protiv cjepiva usred velike medijske oluje oko tvrdnje da cjepivo uzrokuju autizam

Razli─Źiti mediji su osudili dokumentarac Andrew Wakefielda “Cijepljenje: Od zata┼íkavanje do katastrofe” (Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe) – prikazat ─çe se na Tribeca Film Festivalu – ─Źiji je suosniva─Ź Robert De Niro.

U osobnoj izjavi je obranio izbor tako osjetljivog filma:

“Grace i ja imamo dijete s autizmom i vjerujemo da je va┼żno postavljati sva pitanja koja okru┼żuju uzroke autizma te o njima otvoreno govoriti i raspravljati”.

Truthkings.com izvještava:

“Tribeca ‘SVP komunikacije” nam je poslala sljede─çi odgovor izravno od De Nira i njegove supruga, Grace.

“Grace i ja imamo dijete s autizmom i vjerujemo da je va┼żno postavljati sva pitanja koja okru┼żuju uzroke autizma te o njima otvoreno govoriti i ispitivati”

“U 15 godina otkako je osnovan Tribeca Film Festival, nikad nisam pitao koji ─çe film biti prikazan ili bio uklju─Źen u izradu rasporeda festivala.”

Me─Ĺutim, ovaj film je vrlo osoban za mene i moju obitelj, i ja ┼żelim potaknuti raspravu, zbog ─Źega smo prikazali film “VAXXED”. Nisam osobno obo┼żavatelj tog filma, niti sam protiv cijepljenja; ja sam samo omogu─çujem priliku za razgovor oko tog pitanja. “

Film Andrew Wakefielda je bio predmet pod pove─çalom mainstream medija otkako je Tribec festival otkrio svoju namjeru da prika┼że film.

Neki naga─Ĺanja postoje, iako je potvr─Ĺeno, da je Leonardo DiCaprio financirao i progurao ovaj film.

Najava filma na festivalu Robert De Nir nam govori u najmanju ruku, da on smatra vezu cjepiva i autizma realnom i stvarnom, kao potencijalni problem.

Pozati portali Jezebel, Salon i LA Times su svi osudili odluku De Nira. Zbunjuju─çi stav od strane mainstream medija osudio je emitiranja razli─Źitih stavova o cijepljenju, a to ne zna─Źi da su novinari ostali zate─Źeni. To je totalno licemjerstvo.

Pogledajte Trailer filma:
 

 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,