Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Dužnosnik UN-a priznao da je globalno zagrijavanje zapravo RELIGIJA

Dužnosnik UN-a priznao da je globalno zagrijavanje zapravo RELIGIJA

UN-duznosnikJedan dužnosnik UN je priznao da je panika oko globalnog zagrijavanja zapravo pokušaj da se uništi kapitalizam. To je njegova religija i dharma

Ali to je samo jedan dio plana. Za druge, kako drugi dužnosnik UN-a potvrđuje, je to religiozno iskustvo.

Alarmisti (globalnih klimatskih promjena) su prisustvovali na tiskovnoj konferenciji u Bruxellesu početkom veljače, kada je Christiana Figueres, izvršna tajnica Okvirne konvencije UN-a o klimatskim promjenama, razotkrila dio njihovog plana.

Ona je pojasnila ono što već znate: Cilj aktivista za zaštitu okoliša nije da se spasi svijet od ekološke propasti, već da se ugasi kapitalizam.

“Ovo je prvi put u povijesti čovječanstva da smo namjerno sebi postavili zadatak, u određenom vremenskom razdoblju, da promjenimo razvojni model ekonomije koja vlada najmanje 150 godina, od industrijske revolucije” rekla je.

Antikapitalistički aktivisti mogu raditi u tom okviru bez vjere u to da je čovjek odgovoran za klimatske promjene. No, mnogi alarmisti su istinski vjernici.

Za njih panika globalnog zagrijavanja ima mističnu privlačnost. Predsjednik Međuvladinog panela o klimatskim promjenama (IPCC), Rajendra Pachauri je jedan od tih “vjernika”.

“Za mene, zaštita planeta Zemlje, opstanak svih vrsta i održivost naših ekosustava je više od misije. To je moja religija i moja dharma.”

A sve to vrijeme smo trebali vjerovati da globalno zagrijavanje i klimatske promjene imaju veze sa strogom znanosti.

Izjava Pachaurija samo potvrđuje ono što smo govorili već godinama. Fanatici su izmislili religiju globalnog zagrijavanja.

To je promatranje napravio i češki predsjednik Vaclav Klaus, koji je rekao na okupljanje u Cato Institutu u jesen 2009. da su sve ekoloske, a ne samo klimatske promjene zapravo sustava vjerovanja, “religija”.

Da, UN pomoću naših novaca pokreće kampanju kako bi nas preobratio na svoju religiju još i više.

U najmanju ruku, Kongres treba donijeti zakon kojim bi zabranio SA-u financiranje Okvirne konvencije Ujedinjenih naroda o promjeni klime.

Mi ne znamo što klima radi, jer ona ne traži naše dopuštenje ili ne odgovora na naša pitanja. Misliti drugačije je kao da vjerujete u bajke.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , ,