Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Du┼żnosnik UN-a priznao da je globalno zagrijavanje zapravo RELIGIJA

Du┼żnosnik UN-a priznao da je globalno zagrijavanje zapravo RELIGIJA

UN-duznosnikJedan du┼żnosnik UN je priznao da je panika oko globalnog zagrijavanja zapravo poku┼íaj da se uni┼íti kapitalizam.┬áTo je njegova religija i dharma

Ali to je samo jedan dio plana. Za druge, kako drugi du┼żnosnik UN-a potvr─Ĺuje, je to religiozno iskustvo.

Alarmisti (globalnih klimatskih promjena) su prisustvovali na tiskovnoj konferenciji u Bruxellesu po─Źetkom velja─Źe, kada je Christiana Figueres, izvr┼ína tajnica Okvirne konvencije UN-a o klimatskim promjenama, razotkrila dio njihovog plana.

Ona je pojasnila ono što već znate: Cilj aktivista za zaštitu okoliša nije da se spasi svijet od ekološke propasti, već da se ugasi kapitalizam.

“Ovo je prvi put u povijesti ─Źovje─Źanstva da smo namjerno sebi postavili zadatak, u odre─Ĺenom vremenskom razdoblju, da promjenimo razvojni model ekonomije koja vlada najmanje 150 godina, od industrijske revolucije” rekla je.

Antikapitalisti─Źki aktivisti mogu raditi u tom okviru bez vjere u to da je ─Źovjek odgovoran za klimatske promjene. No, mnogi alarmisti su istinski vjernici.

Za njih panika globalnog zagrijavanja ima misti─Źnu privla─Źnost. Predsjednik Me─Ĺuvladinog panela o klimatskim promjenama (IPCC), Rajendra Pachauri je jedan od tih “vjernika”.

“Za mene, za┼ítita planeta Zemlje, opstanak svih vrsta i odr┼żivost na┼íih ekosustava je vi┼íe od misije. To je moja religija i moja dharma.”

A sve to vrijeme smo trebali vjerovati da globalno zagrijavanje i klimatske promjene imaju veze sa strogom znanosti.

Izjava Pachaurija samo potvr─Ĺuje ono ┼íto smo govorili ve─ç godinama. Fanatici su izmislili religiju globalnog zagrijavanja.

To je promatranje napravio i ─Źe┼íki predsjednik Vaclav Klaus, koji je rekao na okupljanje u Cato Institutu u jesen 2009. da su sve ekoloske, a ne samo klimatske promjene zapravo sustava vjerovanja, “religija”.

Da, UN pomoću naših novaca pokreće kampanju kako bi nas preobratio na svoju religiju još i više.

U najmanju ruku, Kongres treba donijeti zakon kojim bi zabranio SA-u financiranje Okvirne konvencije Ujedinjenih naroda o promjeni klime.

Mi ne znamo ┼íto klima radi, jer ona ne tra┼żi na┼íe dopu┼ítenje ili ne odgovora na na┼ía pitanja. Misliti druga─Źije je kao da vjerujete u bajke.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , ,