Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » LEONARDO DICAPRIO NAPAO REPUBLIKANACE ZBOG PORICANJA GLOBALNOG ZATOPLJENJA

LEONARDO DICAPRIO NAPAO REPUBLIKANACE ZBOG PORICANJA GLOBALNOG ZATOPLJENJA

dicaprio-globallno-zagrijavanjeU međuvremenu, “ugljični otisak” glumca je puno veći od većine ljudi na planeti

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio je uzeo vremena tijekom nedavne promocije filma da bi održao predavanje svijetu o tome zašto bi američki republikanski kandidati trebali biti razriješeni što prije je moguće.

Tu se misli i na Donald Trumpa.

Govoreći nedavno na premijeri filma “The Revenant” na Roppongi Hillsu u Tokiju, DiCaprio je izjavio da bi SAD trebale “učiniti svoj dio posla”, u određivanju klimatskih promjena, a to uključuje i glasovanje za demokrate.

“Trebamo nekoga, sigurnog u najmoćnijoj zemlji na svijetu, koji vjeruje u modernu znanost, koji vjeruje u pravu istinu”, rekao je glumac.

“Mi ne bi trebali imati kandidata koji ne vjeruje u modernu znanost da vodi našu zemlju.

“Klimatske promjene jedan su od najvažnijih pitanja s kojima se suočava cijelo čovječanstvo i Sjedinjene Američke Države treba napraviti svoj svoj dio posla.”

Iako nije spomenuo republikance po imenu, GOP kandidati su trenutno Donald Trump i Ted Cruz kao i mnogi u stranci, rutinski osporavaju širenje konstantnog klimatskog straha.

U međuvremenu, demokrati Hillary Clinton i Bernie Sanders su se izjasnili o klimatskim promjenama kao jednan od glavnih ideja njihovih ciljeva.

Poznati glumac iz filma “Titanic” je prethodno bio kritiziran nakon korištenja svog govora na dodjeli Oskara ​​2016. za promicanje plana klimatskih promjena, unatoč svom raskošnom načinu života.

“Klimatske promjene su realne”, rekao je na 88. dodjeli Oscara.

“To se događa upravo sada. To je najhitnija prijetnja koja utječe na našu vrstu. Moramo zajedno raditi i prestati kritizirati.”

Međutim, zvijezda filma “Uhvati me ako možeš” ima prilično čudne vlastite putne navike koje se kose sa njegovom brigom za za okoliš.

Prema e-pošti koja je procurila iz Sonyja, glumac je sam putovao 6 puta iz Los Angelesa za New York u samo 6 tjedana, i time zagađujući planet više nego ijedno biće na Zemlji.

Ovakvo ponašanje zastupnika globalnog zagrijavanja govori i opet otkriva pravu istinu o globalnom zagrijavanju, a to da je ono čista LAŽ!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NSP)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , ,