Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DESECI ┼áVEDSKIH ┼ŻENA POKAZALE PODR┼áKU ISLAMU SLIKAJU─ćI SELFIE U HID┼ŻABIMA NAKON MASAKRA U BRUXELLESU

DESECI ┼áVEDSKIH ┼ŻENA POKAZALE PODR┼áKU ISLAMU SLIKAJU─ćI SELFIE U HID┼ŻABIMA NAKON MASAKRA U BRUXELLESU

swedish-women-hijabStockholmski sindrom je pogodio pripadnice nje┼żnijeg spola! ┼ávedske ┼żene pokazuju svoju potporu islamu odmah nakon masakra u Bruxellesu slikaju─çi selfieje u hid┼żabima i javno objavljuju─çi

Na stranici hijabuppropet na Instagramu piše:

“Nasilje protiv muslimanskih ┼żena se pove─çaalo, i to je izuzetno zabrinjavaju─çe.

“Njihova temeljna prava se ne po┼ítuju, njihova gra─Ĺanska prava se ne po┼ítuju. I moramo stati na ovome”, prenosi Infowars.

“Njihova imena se prozivaju na ulicama, njihove marame / hid┼żabi se trgaju sa glava, i klevetanje je postala dnevna rutina za muslimanke.”

“Organizirali smo ┼íetnju podr┼íke, jer ne mo┼żemo vi┼íe dopustiti takvo pona┼íanje u na┼íem dru┼ítvu. Do─Ĺite i poka┼żite svoju podr┼íku, u petak, 26. 17:00″

“U Stockholmu, mi ─çemo hodati od Kulturhuset, sergelstorg (plattan) do d┼żamije na Medborgarplatsenu, to ─çe biti tihi prosvjed!”

WOW! ─îinjenica je da ┼żene nemaju apsolutno nikakvih prava u islamu i ove ┼ívedske ┼żena ─Źe odr┼żati skup za prava ┼żena u islamu. Van svake pameti!

Postavlja se pitanje ┼íto je sa svakodnevnim silovanjima ┼żena u ┼ávedskoj od strane imigranata sa Bliskog istoka? One ┼íute i u strahu su!

 


 
(NSP)

Filed under: MEDIJI