Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DESECI ŠVEDSKIH ŽENA POKAZALE PODRŠKU ISLAMU SLIKAJUĆI SELFIE U HIDŽABIMA NAKON MASAKRA U BRUXELLESU

DESECI ŠVEDSKIH ŽENA POKAZALE PODRŠKU ISLAMU SLIKAJUĆI SELFIE U HIDŽABIMA NAKON MASAKRA U BRUXELLESU

swedish-women-hijabStockholmski sindrom je pogodio pripadnice nježnijeg spola! Švedske žene pokazuju svoju potporu islamu odmah nakon masakra u Bruxellesu slikajući selfieje u hidžabima i javno objavljujući

Na stranici hijabuppropet na Instagramu piše:

“Nasilje protiv muslimanskih žena se povećaalo, i to je izuzetno zabrinjavajuće.

“Njihova temeljna prava se ne poštuju, njihova građanska prava se ne poštuju. I moramo stati na ovome”, prenosi Infowars.

“Njihova imena se prozivaju na ulicama, njihove marame / hidžabi se trgaju sa glava, i klevetanje je postala dnevna rutina za muslimanke.”

“Organizirali smo šetnju podrške, jer ne možemo više dopustiti takvo ponašanje u našem društvu. Dođite i pokažite svoju podršku, u petak, 26. 17:00″

“U Stockholmu, mi ćemo hodati od Kulturhuset, sergelstorg (plattan) do džamije na Medborgarplatsenu, to će biti tihi prosvjed!”

WOW! Činjenica je da žene nemaju apsolutno nikakvih prava u islamu i ove švedske žena če održati skup za prava žena u islamu. Van svake pameti!

Postavlja se pitanje što je sa svakodnevnim silovanjima žena u Švedskoj od strane imigranata sa Bliskog istoka? One šute i u strahu su!

 


 
(NSP)

Filed under: MEDIJI