Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RASTURENA EUROPSKA UNIJA: Orban održao povijesni antimigrantski i anti-EU govor (VIDEO)

RASTURENA EUROPSKA UNIJA: Orban održao povijesni antimigrantski i anti-EU govor (VIDEO)

orban-govorBruxelles ne smije biti iznad zakona. Ne smijemo dozvoliti da nam nameće svoju kosmopolitsku imigracijsku politiku. Ne smijemo dozvoliti uvoz zločina, terorizma, homofobije i antisemitizma u Mađarsku

Mađarski premijer Viktor Orban je održao moćni govor u kom je pozvao na razmontiranje projekta EU i rekao da bi članice trebale same odlučivati o svojoj sudbini.

Njegova poruka se mora čuti posvuda.

Premijer je urgirao na javnost da ne dozvoli bezličnim, neizabranim i od poreza izuzetim vladarima EU i UN da nastave s namjernim uništavanjem država putem masovne imigracije kroz njihove granice.

On je rekao da je sudbina Mađara postala isprepletena s sudbinama europskih nacija i da je u tolikoj mjeri postala dio unije da čak ni pojedinci ne mogu biti slobodni ukoliko Europa nije slobodna.

“Europa je danas krhka i slaba i nije slobodna iz razloga što je sloboda povezana s istinom, a u Europi je danas zabranjeno govoriti istinu”, rekao je Orban. “Čak i kada je napravljena od svile, brnjica je brnjica”.

On je istaknuo da je danas zabranjeno reći da izbjeglice ugrožavaju Europu, da imigracija donosi zločin i terorizam u europske države i da migranti ugrožavaju europski način života, kulturu, običaje i kršćansku tradiciju.

Orban je napomenuo da ova masovna imigracija nije posljedica nenamjernog niza posljedica, već unaprijed isplanirana i osmišljena operacija s ciljem naseljavanja ljudi u Europi koji će preoblikovati religijsku i kulturnu pozadinu Europe i eliminirati glavnu prepreku ka internacionalizmu – države.

“Dame i gospodo, današnji neprijatelji slobode su obučeni u drugačiju odoru od one koju su imali raniji imperijalni vladari i oni koji su vodili sovjetski sustav. Oni koriste drugačiji niz alata kojim namjeravaju nas potčiniti, nas zarobiti i da nam uzmu slobodu iako nas ne skupljaju u koncentracijske logore niti šalju tenkove da okupiraju naše države”, rekao je Orban. “Njihova današnja artiljerija su ucjene i prijetnje”.

“Ipak, narod Europe se budi i pregrupirava, a stupovi suzbijanja istine se polako krive i počinju pucati. Narod Europe polako shvaća da je njegova budućnost ugrožena, da su ugroženi poslovi, sigurnost i miran život”, rekao je on.

“Europa je zajednica kršćanskih, slobodnih i neovisnih nacija u kojima su i muškarci i žene jednaki, u kojima postoje solidarnost i tolerancija, ponos i poniznost, pravda i milost”.


Orban je rekao da opasnost ovog puta ne stiže u obliku ratova i prirodnih katastrofi već u obliku masovne migracije koja kao vodeni val erodira obalne stijene.

On je izjavio da je pravi razlog migracije okupacija teritorija, iako se ona navodi kao humanitarna kriza.

“Mi smo navodno neprijateljski nastrojeni ksenofobi, ali prava istina jest da među onima koji su došli bježeći od rata ima i onih koji su došli ovdje s namjerom da promjene našu državu kako njima odgovara upotrebljavajući nasilje”, rekao je on.

Orban je rekao da Mađarska mora stati na put Bruxellesu ako misli da zaustavi ovu masovnu migraciju jer je upravo Bruxelles sa svojim fanatičnim internacionalizmom odgovoran za trenutnu situaciju.

“Bruxelles ne smije biti iznad zakona. Ne smijemo dozvoliti da nam nameće svoju kosmopolitsku imigracijsku politiku. Ne smijemo dozvoliti uvoz zločina, terorizma, homofobije i antisemitizma u Mađarsku. Ne smijemo dozvoliti da nam govore koga možemo, a koga ne možemo pustiti u našu državu i sa kim ćemo živjeti i dijeliti našu državu. Na kraju ćemo mi biti oni koji će morati napustiti vlastitu državu. Stoga moramo odbaciti ovu shemu, ne tolerirajući nikakve ucjene i prijetnje”, rekao je Orban.

“Vrijeme je da pružimo otpor, da prikupimo saveznike i da s ponosom podignemo zastavu naše nacije. Došlo je vrijeme da spriječimo uništenje Europe i spasimo njenu budućnost “.

“U ovom trenutku pozivam sve državljane Mađarske na ujedinjenje, neovisno od stranačkog opredjeljenja, a isto tako pozivam i sve europske nacije da se ujedine radi očuvanja jedinstva Europe. Ako ujedinimo snage, neće nas moći srušiti. Zajedno smo jači”, rekao je premijer.

“Davne 1848. godine nam je rečeno da smo zarobljeni u Austrijskom carstvu. Da smo tada odustali od borbe, Njemačka bi progutala našu naciju i više ne bismo postojali. Isto tako su nam 1956. godine rekli da moramo ostati okupirana sovjetska država, ali tek tada je izbio pravi patriotizam iz svih nas.

Da smo se onda predali, Sovjeti bi nas zauvijek progutali. Danas nam govore treba da se predamo uništenju jedinstvenosti, autnomije i nacionalnosti u sklopu nečega što bi se nazvalo Sjedinjene Europske Države.

Ne smijemo dozvoliti da se to dogodi. Moramo govoriti glasno i jasno i moramo odgovoriti na najvažnije pitanje koje će odrediti našu sudbinu: “Da li ćemo biti robovi ili ćemo biti slobodni?!”.

“Borimo se Mađari, borimo se za Mađarsku! “, rekao je Orban.
 

 
(Webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,