Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Ruska mast od 3 sastojka za kojom su svi poludjeli: Nakon 10 dana, od bolesti ostaje samo uspomena

Ruska mast od 3 sastojka za kojom su svi poludjeli: Nakon 10 dana, od bolesti ostaje samo uspomena

ruska-mastSvaka primjena koja podrazumijeva mazanje, prakticira se pred spavanje i ostavlja se da djeluje tijekom noći. Kada je riječ o zglobovima, nakon mazanja ih treba umotati

Ovu ljekovitu mast možete koristiti za liječenje bronhitisa, otitisa, angine, otoka, opeklina, modrica, otvorenih rana, kao i niza ženskih bolesti, hemoroida, pa čak i gangrene

Kada je na jednom popularnom ruskom sajtu alternativne medicine objavljen recept za ovu mast, svi su poludjeli za njim! Nije ni čudo, budući da je vrlo jednostavna za pripremu, ai vrlo učinkovita iu stanju je izliječiti mnoge bolesti.

Ovu ljekovitu mast možete koristiti za liječenje bronhitisa, otitisa, angine, otoka, opeklina, modrica, otvorenih rana, pukotina na rukama i nogama, upale jajnika, trofičkih čireva i niza ženskih bolesti.

Ovisno o bolesti, što se tiče vanjske upotrebe, mast treba mazati, stavljajte kao obloge ili utrljavajti. Može se koristiti i za unutarnju upotrebu – pola žličice tri puta dnevno prije obroka.

Sve što vam je potrebno jest jedno jaje, 400 ml biljnog ulja (primjerice kantarionovog) i komadić pčelinjeg voska  (oko 60 grama).

Priprema: Skuhajte jaje i izvucite žumanjak, bjelanjak vam ne treba. Izgnječite žumanjak na tanjuru a u emajliranu posudu nalijte ulje. Dodajte i vosak, pa stavite na laganu vatru i pričekajte da se vosak istopi. Kad se bude čulo “pucketanje”, uzmite žumanjak i prstima bacajte po malo u ulje s voskom, mrvicu po mrvicu. Ulje će se početi pjeniti, pa budite spremni brzo ukloniti posudu sa vatre.

Kada se ulje smiri, ponovno ga vratite na štednjak. Nastavite dodavati žumanjak do kraja, stalno miješajući žlicom. Smjesa će promijeniti boju i postati tamno smeđe. Maknite sa štednjaka i ostavite da odstoji 15-20 minuta. Procijedite kroz gazu ili cjediljku sa sitnim sitom. Ostatke (mrvice žumanjka) bacite.

Kada se mast ohladi, staviti je u staklenku i zatvorite poklopcem. Mast čuvajte u frižideru, najduže 10 mjeseci.

Ukoliko se odlučite mast koristiti kao oblog, potrebno ju je ugrijati na vodenoj pari (na otprilike 40 stupnjeva).

Primjena čudotvorne masti

Upala sinusa
Istopite mast i odmah naspite u pipetu. Da se mast ne bi stegla, radite ovo brzo. Ukapajte kap u nos dva puta dnevno s intervalom od jednog sata. Liječnici tvrde da se na ovaj način možete otarasiti i mjesečnog sinusitisa – mast probija sinuse i povlači na sebe sav gnoj sa velikom jačinom.

Gnojni otitis
Savijeni komadić vate umočite u ovu mast i stavite u uho. Po potrebi mijenjajte, uz to mažite mast i iza uha.

Gnojna angina, apscesi u grlu, upala krajnika
Staviti mast u grlo i obloge na vrat. Ako se radi navečer, ponavljajte proceduru 2-3 puta i ujutro će apsces pući.

Bronhitis, bol u želucu, crijevima, čirevi na tijelu, čmičak na oku
Tri puta na dan prije obroka, uzimati po pola kašićice masti.

Ženske bolesti, fibromiomi do 10 tjedana, ciste na jajnicima, upale, mastitis
Natopite tampon ovom mašću i stavljajte u vaginu ujutro i navečer. Postoje tvrdnje da će poslije desetak dana od ciste ostaju samo uspomene. Za fibromiome treba duže vremena. Kod mastitisa, na grudi se stavlja papirna salveta, umočena u mast, a preko najlon vrećica. Po mogućnosti, mijenjati svaka 2 sata.

Opekotine, čirevi, rane, otoci, zubobolja, bol u zglobovima
Nanosite na bolesno mjesto preko noći i umotajte. Ako rane nisu velike, dovoljan će biti komadić vate natopljen u mast. Kod zubobolje, mast se uzima čistim prstom i maže se bolni zub i desni – bol će ubrzo nestati.

Trofički čirevi, gangrena
Stavljati papirnate ubruse natopljene mašću i mijenjati na svaka 2 sata. Iz rana će obilato curiti gnoj.

Liječenje hemoroida
Napravite tampon od gaze i stavljajte u anus preko noći, 8 do 10 dana ili dok ne dođe do poboljšanja.

Svaka primjena koja podrazumijeva mazanje, prakticira se pred spavanje i ostavlja se da djeluje tijekom noći. Kada je riječ o zglobovima, nakon mazanja ih treba umotati.

Pomoću ove masti čak možete ojačate nokte – jednostavno ih pred spavanje namažite ovom mašću i utrljajte.

Napomena: Vosak mora biti prirodan, pčelinji. Izvana se može koristiti bilo koje biljno ulje. Za unutarnju uporabu je najbolje maslinovo.
 
(Stil, uspesnazena/uredio:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,