Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » DAVID ICKE: ‘Imamo samo tri godine za spas čovječanstva’

DAVID ICKE: ‘Imamo samo tri godine za spas čovječanstva’

david-icke-aiDavid Icke upozorava da će, ako se ”ne probudimo iz magle u kojoj živimo”, mračna elita psihopata imati potpunu kontrolu nad čovječanstvom kroz AI (Artificial Intelligence) tehnologiju

Bivši nogometaš i bivši BBC-jev voditelj David Icke, koji je nakon povlačenja iz mainstream medija postao svojevrsni guru teorija zavjere u alternativnim krugovima, uskoro kreće na novu svjetsku turneju.

Cilj mu je upozoriti da će, ukoliko se ”ne probudimo iz magle u kojoj živimo”, mračna elita psihopata imati potpunu kontrolu nad čovječanstvom kroz kompjutersku AI (Artificial Intelligence – umjetna inteligencija) tehnologiju i to za najkasnije tri godine.

Još 2000.-ih Icke je govorio da su svijetom zavladala bića koja su zapravo reptili u tijelima istaknutih pojedinaca. Od tada je pokrenuo rasprave o brojnim teorijama zavjere poput onih da je napad 11. rujna bio ”posao iznutra” te o korupciji bankarskog sustava.

Icke sada predviđa da ukoliko se ”milijarde ne probude” do 2018. godine, mogli bi biti zarobljeni u stvarnoj verziji Matrixa poput one iz slavnih filmova s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi. Icke je sve podrobno objasnio u dvosatnom intervjuu objavljenom na YouTubeu.
 

 
(24sata.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , ,