Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » FARMACEUTI STVARAJU OVISNIKE: Broj djece na antidepresivima povećan za 54 posto!

FARMACEUTI STVARAJU OVISNIKE: Broj djece na antidepresivima povećan za 54 posto!

djeca-antidepresiviObjavljena je globalna studija koja kaže da je porast broja djece na antidepresivima svugdje porastao za oko 50 posto, ali u nekim državama poput Danske taj broj raste i više od 60 posto

Nedavno izvješće Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) pokazalo je da nevjerojatnom brzinom raste broj djece kojima se propisuju antidepresivi.

Riječ je o alarmantnim brojkama koje pokazuju da je unutar sedam godina 54 posto više djece na lijekovima koji se propisuju protiv depresije i drugih poremećaja. Drugim riječima, djeca svijeta su u rukama zločinačke industrije.

Direktor za mentalno zdravlje, dr. Shekhar Saxena iz WHO-a, također je podijelio zabrinutost rekavši da je “upotreba antidepresiva među mladima predmet zabrinutosti iz dva razloga.

Prvi je da sve više djece postaje ovisno o antidepresivima na početku života, iako za to nema razloga, a drugo je činjenica da antidepresivi rade veću štetu nego korist. Dakle, ovisnici od djetinjstva.

Samo slijepci još ne vide da je zapravo riječ o namjernom napadu na čovjeka – projekt stvaranja podložnog čovječanstva.

Način izrade: što veći ovisnik, to veći podanik

U znanstvenom časopisu ‘European Journal of Neuropsychopharmacology’ objavljena je globalna studija koja kaže da je porast broja djece na antidepresivima svugdje porastao za oko 50 posto, ali u nekim državama poput Danske taj broj raste i više od 60 posto, što je pokazatelj nadrogirane nacije i posve kaotičnog stanja na koje ne bismo trebali šutjeti.


Dr. Maureen Baker, predsjednik Royal College liječnika opće prakse, rekao je kako se antidepresivi ne bi smjeli koristiti kao prvi izbor obitelji za liječenje djeteta. Koja mlaka izjava. Pažnja se naravno preusmjerava na roditelje, a ne na liječnike koji pod pritiskom zarade truju čitave generacije bez razloga.

Odnosno s razlogom – zatrovanog, ovisničkog društva, ovisnog ne samo o antidepresivima već i o svim drugim izopačenostima kojima smo izloženi. To potvrđuje druga nova studija koja kaže da liječnici antidepresive prepisuju bilo kome, a većina pacijenata uopće ne ispunjava službene kriterije za kliničku depresiju.

Istraživanje koje se može naći u časopisu ‘Journal of Clinical Psychiatry’, kaže da je 69 % ljudi kojima su propisani antidepresivi nisu uopće pokazivali znakove koje su liječnici trebali uočavati da bi prepisali lijek. Tu dolazimo do namjernog masovnog zločina na koje će opet svi zašutjeti. Jer tko će njih suditi, ipak su to manijaci novog svjetskog poretka – sa znanstvenim diplomama.

U nastavku pogledajte dobar dokumentarac o psihijatriji koji razotkriva mnogo toga o ovoj zločinačkoj industriji:
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , ,