Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » FARMACEUTI STVARAJU OVISNIKE: Broj djece na antidepresivima povećan za 54 posto!

FARMACEUTI STVARAJU OVISNIKE: Broj djece na antidepresivima povećan za 54 posto!

djeca-antidepresiviObjavljena je globalna studija koja kaže da je porast broja djece na antidepresivima svugdje porastao za oko 50 posto, ali u nekim državama poput Danske taj broj raste i više od 60 posto

Nedavno izvješće Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) pokazalo je da nevjerojatnom brzinom raste broj djece kojima se propisuju antidepresivi.

RijeÄ je o alarmantnim brojkama koje pokazuju da je unutar sedam godina 54 posto viÅ¡e djece na lijekovima koji se propisuju protiv depresije i drugih poremećaja. Drugim rijeÄima, djeca svijeta su u rukama zloÄinaÄke industrije.

Direktor za mentalno zdravlje, dr. Shekhar Saxena iz WHO-a, također je podijelio zabrinutost rekavši da je “upotreba antidepresiva među mladima predmet zabrinutosti iz dva razloga.

Prvi je da sve viÅ¡e djece postaje ovisno o antidepresivima na poÄetku života, iako za to nema razloga, a drugo je Äinjenica da antidepresivi rade veću Å¡tetu nego korist. Dakle, ovisnici od djetinjstva.

Samo slijepci joÅ¡ ne vide da je zapravo rijeÄ o namjernom napadu na Äovjeka – projekt stvaranja podložnog ÄovjeÄanstva.

NaÄin izrade: Å¡to veći ovisnik, to veći podanik

U znanstvenom Äasopisu ‘European Journal of Neuropsychopharmacology’ objavljena je globalna studija koja kaže da je porast broja djece na antidepresivima svugdje porastao za oko 50 posto, ali u nekim državama poput Danske taj broj raste i viÅ¡e od 60 posto, Å¡to je pokazatelj nadrogirane nacije i posve kaotiÄnog stanja na koje ne bismo trebali Å¡utjeti.

Dr. Maureen Baker, predsjednik Royal College lijeÄnika opće prakse, rekao je kako se antidepresivi ne bi smjeli koristiti kao prvi izbor obitelji za lijeÄenje djeteta. Koja mlaka izjava. Pažnja se naravno preusmjerava na roditelje, a ne na lijeÄnike koji pod pritiskom zarade truju Äitave generacije bez razloga.

Odnosno s razlogom – zatrovanog, ovisniÄkog druÅ¡tva, ovisnog ne samo o antidepresivima već i o svim drugim izopaÄenostima kojima smo izloženi. To potvrÄ‘uje druga nova studija koja kaže da lijeÄnici antidepresive prepisuju bilo kome, a većina pacijenata uopće ne ispunjava službene kriterije za kliniÄku depresiju.

Istraživanje koje se može naći u Äasopisu ‘Journal of Clinical Psychiatry’, kaže da je 69 % ljudi kojima su propisani antidepresivi nisu uopće pokazivali znakove koje su lijeÄnici trebali uoÄavati da bi prepisali lijek. Tu dolazimo do namjernog masovnog zloÄina na koje će opet svi zaÅ¡utjeti. Jer tko će njih suditi, ipak su to manijaci novog svjetskog poretka – sa znanstvenim diplomama.

U nastavku pogledajte dobar dokumentarac o psihijatriji koji razotkriva mnogo toga o ovoj zloÄinaÄkoj industriji:
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , ,