Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » ┼áOKANTNA VIJEST: Cjepiva za bebe izazivaju autizam, bolesti i smrt

ŠOKANTNA VIJEST: Cjepiva za bebe izazivaju autizam, bolesti i smrt

beba-cjepivo-autizamOvaj zastra┼íuju─çi slu┼żbeni podatak ameri─Źke agencije HRSA, koja je dio Ministarstva zdravlja SAD, bio je desetlje─çima tajna strogo ─Źuvana od cjelokupne svjetske javnosti

Vi┼íe od 16.000 osoba u SAD umrlo je ili te┼íko oboljelo u posljednjih 27 godina poslije primljene cjepiva! Od novoro─Ĺen─Źadi do odraslih.

Ovaj zastra┼íuju─çi slu┼żbeni podatak ameri─Źke agencije HRSA, koja je dio Ministarstva zdravlja SAD, bio je desetlje─çima tajna strogo ─Źuvana od cjelokupne svjetske javnosti!

U vje┼íto skrivanim podacima, stoji ─Źinjenica da je ameri─Źki Federalni sud od 1989. do po─Źetka 2016. morao isplatiti vi┼íe od tri milijarde dolara od┼ítete za 4.481 obitelj kod koje je dokazano da su njezini ─Źlanovi zbog cijepljenja oboljeli od autizma, epilepsije, encefalitisa, cerebralne paralize ili su ─Źak umrli!

Prakti─Źno, to zna─Źi da su ameri─Źka vlada i sudstvo priznali da cjepiva (u nekim slu─Źajevima) mogu biti opasna, ─Źak i smrtonosne!

U Americi, me─Ĺutim, cijepljenje je stvar osobnog izbora . A upravo u SAD, samo u prva dva mjeseca ove godine dokazano je 209 slu─Źajeva zbog kojih je ve─ç ispla─çen 81 milijun dolara od┼ítete unesre─çenim obiteljima!

Stav Svjetske zdravstvene organizacije je sljede─çi: zdravu djecu bi trebalo cijepiti. SZO, tijelo Ujedinjenih naroda, u izvje┼í─çu iz 2013. inzistira na odgodi cijepljenja ukoliko su djeca prehla─Ĺena ili izlo┼żena bilo kojem vidu upale probavnih organa.

cijepljenje-mapaMMR i autizam devedesetih godina pro┼ílog stolje─ça povela se ┼żestoka diskusija o mogu─çnosti pojave autizma kod djece prilikom primanja MMR cjepiva (cjepivo protiv rubeole, ospica i zau┼ínjaka), koju je pratio niz publikacija i studija koje su tvrdile da ta veza postoji.

Ustanovljeno je da se autizam javlja kod djece koja prime MMR cjepivo u rasponu od 0,7 do 21,1 posto na 10.000 cijepljenih (u prosjeku 5,2 djece na 10.000 cijepljenih).
 
(kurir.rs/uredio:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,