Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » ŠOKANTNA VIJEST: Cjepiva za bebe izazivaju autizam, bolesti i smrt

ŠOKANTNA VIJEST: Cjepiva za bebe izazivaju autizam, bolesti i smrt

beba-cjepivo-autizamOvaj zastrašujući službeni podatak američke agencije HRSA, koja je dio Ministarstva zdravlja SAD, bio je desetljećima tajna strogo čuvana od cjelokupne svjetske javnosti

Više od 16.000 osoba u SAD umrlo je ili teško oboljelo u posljednjih 27 godina poslije primljene cjepiva! Od novorođenčadi do odraslih.

Ovaj zastrašujući službeni podatak američke agencije HRSA, koja je dio Ministarstva zdravlja SAD, bio je desetljećima tajna strogo čuvana od cjelokupne svjetske javnosti!

U vješto skrivanim podacima, stoji činjenica da je američki Federalni sud od 1989. do početka 2016. morao isplatiti više od tri milijarde dolara odštete za 4.481 obitelj kod koje je dokazano da su njezini članovi zbog cijepljenja oboljeli od autizma, epilepsije, encefalitisa, cerebralne paralize ili su čak umrli!

Praktično, to znači da su američka vlada i sudstvo priznali da cjepiva (u nekim slučajevima) mogu biti opasna, čak i smrtonosne!

U Americi, međutim, cijepljenje je stvar osobnog izbora . A upravo u SAD, samo u prva dva mjeseca ove godine dokazano je 209 slučajeva zbog kojih je već isplaćen 81 milijun dolara odštete unesrećenim obiteljima!

Stav Svjetske zdravstvene organizacije je sljedeći: zdravu djecu bi trebalo cijepiti. SZO, tijelo Ujedinjenih naroda, u izvješću iz 2013. inzistira na odgodi cijepljenja ukoliko su djeca prehlađena ili izložena bilo kojem vidu upale probavnih organa.

cijepljenje-mapaMMR i autizam devedesetih godina prošlog stoljeća povela se žestoka diskusija o mogućnosti pojave autizma kod djece prilikom primanja MMR cjepiva (cjepivo protiv rubeole, ospica i zaušnjaka), koju je pratio niz publikacija i studija koje su tvrdile da ta veza postoji.

Ustanovljeno je da se autizam javlja kod djece koja prime MMR cjepivo u rasponu od 0,7 do 21,1 posto na 10.000 cijepljenih (u prosjeku 5,2 djece na 10.000 cijepljenih).
 
(kurir.rs/uredio:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,