Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TAJNE SLU┼ŻBE IMAJU PUNE RUKE POSLA OKO TRUMPA: ‘Odjednom planiran napad do┼íao je ni otkuda. Potukao bi se!’ (VIDEO)

TAJNE SLU┼ŻBE IMAJU PUNE RUKE POSLA OKO TRUMPA: ‘Odjednom planiran napad do┼íao je ni otkuda. Potukao bi se!’ (VIDEO)

trump-napadAmeri─Źki tajni agenti morali su intervenirati tijekom predizbornog skupa vode─çeg republikanskog kandidata za ovogodi┼ínje predsjedni─Źke izbore Donalda Trumpa u Daytonu u Ohiju kada je jedna osoba sko─Źila na pozornicu. Tko je ─Źovjek koji je napao Trumpa?

Trump je nakratko odveden s pozornice prije no ┼íto se situacija smirila, a nakon incidenta je izjavio kako je bio spreman i na fizi─Źki okr┼íaj.

“Bio sam spreman potu─çi se. Ne znam kako bih pro┼íao, ali sigurno se ne bih povukao, narode. Ona je osoba imala namjeru ozlijediti me”, rekao je Trump.

Incident u Daytonu dogodio se samo dan nakon nereda na Trumpovu skupu u Chicagu kada su se sukobili njegovi i pristalice demokratskog kandidata Berniea Sandersa, a zbog kojih je morala intervenirati i policija.

“Odjednom planiran napad do┼íao je ni otkuda”, rekao je Trump u subotu ujutro u Daytonu u dr┼żavi Ohio i ocijenio je da su vo─Ĺe prosvjednika “bili profesionalci”.

A ti ljudi, za koje je rekao da “neki od njih zastupaju Bernijea, na┼íeg komunisti─Źkog prijatelja ismijavali su, uznemiravali” njegove (Trumpove) prista┼íe, rekao je i dodao “Bernie bi trebao tim ljudima re─çi…’dosta’, ‘prestanite’”.

Te Trumpove izjave izazvale su i Sandersovu reakciju koji ga je nazvao “patolo┼íkim la┼żljivcem”.

“Kao i prakti─Źki svakoga dana, Donald Trump ameri─Źkom narodu pokazuje kako je on patolo┼íki la┼żljivac. Iako, jasno, cijenim ─Źinjenicu da su na Trumpovom skupu u Chicagu bile i moje pristalice, odlu─Źno tvrdim kako iza nereda ne stoje organizatori moje kampanje”, rekao je Sanders.
 

 
Aktualni ameri─Źki predsjednik Barack Obama pozvao je sve predsjedni─Źke kandidate da odbace “vrije─Ĺanja i ismijavanja” i da ne “stvaraju podjele na rasnoj i vjerskoj pripadnosti”.

Obama je rekao da bi se predsjedni─Źki kandidati trebali usredoto─Źiti “na to kako u─Źiniti da Americi ide jo┼í bolje. Bez uvreda, bez ismijavanja, bez podjela temeljenih na rasi i vjeri i naravno bez nasilja prema drugim Amerikancima”, rekao je.

Tko zapravo napada─Ź?

Upravo smo saznali vi┼íe o tom ─Źovjeku. Thomas Dimassimo je vrlo vjerojatno “profesionalni” prosvjednik sa dosjeom anti-ameri─Źkog pona┼íanja.

Tajna slu┼żba je objavila ime mu┼íkarca uhi─çenog u subotnjem napadu na izbornom skupu u gradu Ohio na Donald Trumpa. On je 32-godi┼ínjak Tom Dimassimo i on je prvi put dobio nacionalnu pa┼żnju.

NBC News javlja da je Dimassimo bio optu┼żen za reme─çenja javnog reda i izazivanje panike – prema rije─Źima direktora zra─Źne luke Mike Ettera.

Evo o kome se radi:
 

 
(dnevnik.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,