Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TAJNE SLUŽBE IMAJU PUNE RUKE POSLA OKO TRUMPA: ‘Odjednom planiran napad došao je ni otkuda. Potukao bi se!’ (VIDEO)

TAJNE SLUŽBE IMAJU PUNE RUKE POSLA OKO TRUMPA: ‘Odjednom planiran napad došao je ni otkuda. Potukao bi se!’ (VIDEO)

trump-napadAmerički tajni agenti morali su intervenirati tijekom predizbornog skupa vodećeg republikanskog kandidata za ovogodišnje predsjedničke izbore Donalda Trumpa u Daytonu u Ohiju kada je jedna osoba skočila na pozornicu. Tko je čovjek koji je napao Trumpa?

Trump je nakratko odveden s pozornice prije no što se situacija smirila, a nakon incidenta je izjavio kako je bio spreman i na fizički okršaj.

“Bio sam spreman potući se. Ne znam kako bih prošao, ali sigurno se ne bih povukao, narode. Ona je osoba imala namjeru ozlijediti me”, rekao je Trump.

Incident u Daytonu dogodio se samo dan nakon nereda na Trumpovu skupu u Chicagu kada su se sukobili njegovi i pristalice demokratskog kandidata Berniea Sandersa, a zbog kojih je morala intervenirati i policija.

“Odjednom planiran napad došao je ni otkuda”, rekao je Trump u subotu ujutro u Daytonu u državi Ohio i ocijenio je da su vođe prosvjednika “bili profesionalci”.

A ti ljudi, za koje je rekao da “neki od njih zastupaju Bernijea, našeg komunističkog prijatelja ismijavali su, uznemiravali” njegove (Trumpove) pristaše, rekao je i dodao “Bernie bi trebao tim ljudima reći…’dosta’, ‘prestanite’”.

Te Trumpove izjave izazvale su i Sandersovu reakciju koji ga je nazvao “patološkim lažljivcem”.

“Kao i praktički svakoga dana, Donald Trump američkom narodu pokazuje kako je on patološki lažljivac. Iako, jasno, cijenim činjenicu da su na Trumpovom skupu u Chicagu bile i moje pristalice, odlučno tvrdim kako iza nereda ne stoje organizatori moje kampanje”, rekao je Sanders.
 

 
Aktualni američki predsjednik Barack Obama pozvao je sve predsjedničke kandidate da odbace “vrijeđanja i ismijavanja” i da ne “stvaraju podjele na rasnoj i vjerskoj pripadnosti”.

Obama je rekao da bi se predsjednički kandidati trebali usredotočiti “na to kako učiniti da Americi ide još bolje. Bez uvreda, bez ismijavanja, bez podjela temeljenih na rasi i vjeri i naravno bez nasilja prema drugim Amerikancima”, rekao je.

Tko zapravo napadač?

Upravo smo saznali više o tom čovjeku. Thomas Dimassimo je vrlo vjerojatno “profesionalni” prosvjednik sa dosjeom anti-američkog ponašanja.

Tajna služba je objavila ime muškarca uhićenog u subotnjem napadu na izbornom skupu u gradu Ohio na Donald Trumpa. On je 32-godišnjak Tom Dimassimo i on je prvi put dobio nacionalnu pažnju.

NBC News javlja da je Dimassimo bio optužen za remećenja javnog reda i izazivanje panike – prema riječima direktora zračne luke Mike Ettera.

Evo o kome se radi:
 

 
(dnevnik.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,