Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EVO KOME SE HRVATSKA KLANJA…

EVO KOME SE HRVATSKA KLANJA…

princ-charles‘Moja dužnost je spasiti svijet’, rekao je za Daily Mail izdanak britanske kraljevske obitelji, princ Charles koji sa svojom sadašnjom suprugom Camillom stiže u Hrvatsku 14. ožujka

Potpuno bolesna izjava, kao i sve druge kontroverze oko ovog čovjeka. U tijeku su velike pripreme. Mediji već tjednima izvještavaju o ovom događaju kao da dolazi kralj nad kraljevima. Nesumnjivo, mnogi će im se klanjati, neki će ljubiti ruke. Ipak je to princ, zar ne? No, kakav princ.

Kome se zapravo Hrvatska divi? Kome plješće? Pred kim saginje svoju (uvijek poniznu) glavu? Jednu malu dimenziju izopačenosti princa Charlesa mediji su obznanili još 1994. godine kada je svijet zahvatio neviđeni skandal. Dok je bio u braku s princezom Dianom, Charles je tajno ljubovao s Camille s kojom se odmah nakon Dianine smrti oženio.

U javnost je pušten transkirpt razgovora koji najbolje opisuje ‘vrijednosti’ koje su ništa drugo nego potpuno izopačene. To je tada zaključio cijeli planet jer je u razgovoru s ljubavnicom Charles rekao: ‘Dušo, sve bih dao da sam tvoj krvavi tampon’. Na stranu sve izopačenosti svijeta, ali kako netko može takvo što i pomisliti? Osim, ako nisu upravo ono što što se govori, doslovno – dinastija željna krvi.

Krvavi rituali, zlostavljanja, pedofilija, ubojstva, nestanci djece i sve to u globalnim razmjerima – to je što opisuje Veliku Britaniju, veliku kraljevinu, i to ništa ne čudi ako uzmemo u obzir da je čovjek koji želi biti tampon u ženi, lik kojem se divi cijela zemlja, lik kojem se skandira – pred kojim se klanja. Odvratno.

Velika Britanija kao predvodnik ‘svjetske masonske imperije’ ritualno ubija, siluje i komada djecu na njihovu tlu. Naravno, nije to samo Velika Britanija, no ona je predvodnik i mogli bismo slobodno reći nabavljač djece za cijelu Europu. Godine 2014. je to potvrdio i UN koji je javno opomenuo Veliku Britaniju da prestane s ubijanjem djece.

Tada je UN-ov odbor za prava djece – CRC (United Nations Committee on the Rights of the Child) poslao vladi Velike Britanije diplomatsku notu u kojoj se od ove europske zemlje zahtjeva da prekine lanac preprodaje i otimačine djece koja na koncu završe silovana i raskomadana na njihovu tlu.

Zamislite kao da je riječ o kazni za parking ili neplaćenom računu. Oni javno pred cijelim svijetom upozoravaju da se prestane s ritualnim žrtvovanjem nevine dječice, no svi mediji jednostavno su ignorirali tu strahotu. Dnevno.hr tada je ekskluzivno objavio priču Nigela Coopera, bivšeg direktora odjela za sigurnost pri NATO-u koji nam je rekao ‘Kraljevska obitelj sjedi na čelu odjela za otimanje djece’.

Ukradena djeca koju su vlasti uzele pored zdravih i sposobnih roditelja iskorištavaju se za sljedeće:

1. pedofilija
2. sotonistički rituali
3. testiranja na razna cjepiva
4. prostitucija
5. seksualno iskoriste pa ubiju
6. novac, profit, itd.’

Dodao je da u Velikoj Britaniji, socijalna služba, liječnici, učitelji po školama, policija, odvjetnici, bolnice, pedijatri, psihijatri, kemijski laboratoriji, svi su oni lančano povezani, a na samom vrhu ove ritualne piramide sjedi engleska kraljica koja je pedofil kao i većina visokih dužnosnika u UK-u. I to je velika javna tajna o kojoj se ne govori zbog jedne specifičnosti koja se zove ‘GAGGING ORDER’, a prema kojemu svi koji su unutar sustava te piramide, i socijalne službe, moraju šutjeti o svemu što se događa. To je alat za ušutkavanje, a roditeljima se prijeti doživotnim zatvorom ako progovore.

Ne zaboravimo, upravo princ Charles bio je ‘najbolji’ prijatelj miljenika kraljevske obitelji, jednog od najpoznatijih nekrofila i pedofila povijesti, BBC-jeva voditelja Jimmyja Savilea čiji je slučaj otvorio Pandorinu kutiju u Velikoj britaniji. Međutim, iako su mnogi javno pitali zašto je kraljevska obitelj podržavala čovjeka za kojeg se godinama znalo da muči, zlostavlja i ubija djecu, kraljevska obitelj se samo grohotom smijala.

I sada jedan takav čovjek, željan krvi dolazi u Hrvatsku. I kao takav plasiran je hrvatskoj javnosti kao princ – uzvišenih vrijednosti što je problematično. Jer u pitanju je medijsko ispiranje mozga ljudima. Ne, ne dolazi nitko vrijedan slave i hvale, a kamoli ne klanjanja predstavnika našeg naroda.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,